Deze cursus is verlopen

Agressiehantering

agressiedoktersassistentenonderscheidensituatieomgaanfrustratie

Door het volgen van de training Omgaan met agressie wordt je weerbaarder en beter in staat om een potentieel agressieve situatie vroegtijdig te herkennen en bij te sturen

Op aanvraag
5 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Op aanvraag

Beroepen

Doktersassistent
5 Punten
CADD
Triagist
5 Punten
CADD
Omschrijving

De training bestaat uit een online programma met opdrachten (2 uur) en een klassikale training (3 uur)  


In de interactieve leeromgeving TrainTool leer je verschillende vormen van agressie herkennen en benoemen. Je gaat zelf aan de slag met het bekijken van uitleg video's en voorbeelden. Ook oefen je hoe je kunt reageren in een vervelende of dreigende situatie, met behulp van videorollenspellen. In 3 weken doe je een aantal opdrachten en maak je eigen opnames van de rollenspellen uit de e-learning, die je stuurt naar de trainer. Deze geeft voorafgaand aan de training feedback over jouw uitgevoerde oefeningen.


Nadat je je hebt voorbereid door in het online programma de theorie door te nemen en te oefenen neem je deel aan een klassikale training. Het uitgangspunt hier is realistische casuïstiek: er wordt zoveel mogelijk aangesloten bij wat jij in de praktijk meemaakt. Door deze situaties na te spelen en feedback te ontvangen, ervaar je hoe je reageert en hoe je de situatie kunt beïnvloeden. 


De klassikale training wordt wordt geleid door een ervaren trainer die gewend is te schakelen tussen de rol van acteur en coach.

Stichting Dies Nox

diesnox@hapwestbrabant.nl
169, Bredaseweg, Etten-Leur, 4872LA