DE
MEDISCHE SCHOLING
LIVESTREAM STUDIO

VRAAG OFFERTE

Audiovisuele techniek

MedischeScholing.nl faciliteert audiovisuele projecten van klein tot groot. Van een professionele opname op locatie met één spreker tot een live-uitzending voor 25.000 zorgprofessionals in een mooie tv-studio met LED-techniek of augmented reality. Op technisch vlak kunnen wij vrijwel alles faciliteren. Voor ieder budget denken wij actief mee om een passend project te bieden. U bent van harte welkom.

One stop shop

MedischeScholing.nl geeft de voorkeur aan het faciliteren van volledige projecten: 1 stop, 1 shop. Zo verzorgen wij naast de audiovisuele techniek ook projectmanagement, communicatie, grafische ontwerpen, inschrijfpagina’s/landingspagina’s, marketing, klantenservice en het platform om het event op te kunnen streamen. Om gebruik te kunnen maken van onze marketingdiensten dient de scholing allereerst geaccrediteerd te worden door een onafhankelijke commissie van de betreffende beroepsvereniging.

Direct on-demand

Als aanbieder kunt u ervoor kiezen om een bestaande video van uw scholing te plaatsen op MedischeScholing.nl. Cursisten kunnen deze scholing dan twee jaar lang on demand streamen terwijl het u als aanbieder vrijwel geen arbeid kost. Indien uw scholing al geaccrediteerd is geweest voor de inhoud van het live-evenement maar nog niet voor het format voor on demand streaming (ABFE), helpt ons team om te voldoen aan de accreditatievereisten van het ABFE.

Onze klanten

Van klein tot groot

Ieder project is anders en vergt maatwerk. Om u richting te geven in het type studio dat u zoekt, hebben we de studio’s hieronder ingedeeld in categorieën. Vrijwel iedere studio kan zodanig op maat gemaakt worden dat het aan uw wensen en/of budget voldoet. Al onze prijzen zijn inclusief projectmanagement en streamingtechniek.

Pop-up studio

De pop-up studio is de meest voordelige variant. Deze studio kan op elke locatie naar keuze opgebouwd worden. Zo hebben wij projecten gefaciliteerd in meerdere hotels, vergaderzalen van ziekenhuizen en zelfs op de operatiekamer.

Hilversum Media Park

Vanuit twee luxe webcaststudio’s op het Media Park in Hilversum faciliteren we scholingen. De webcasting studio’s zijn premium studio’s met zeer hoge audiovisuele kwaliteit.

Green screen

In greenscreen studio’s kunnen allerlei creatieve oplossingen voor scholingen opgenomen worden. De virtuele omgevingen kunnen op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld kennisclips, on demand scholingen of een live-uitzending. De greenscreen studio kan live gecombineerd worden met een webcast studio.

Custom studio

Soms vraagt een evenement een plan met een studio op maat. In samenwerking met onze partner NEP Media Group kunnen we evenementen faciliteren van iedere grootte op talloze plekken in Nederland. Samen zorgen we er voor dat uw organisatie een premium uitstraling heeft tijdens het evenement en een ontzorgde ervaring.

Pop-up Studio

De pop-up studio kan op elke locatie naar keuze opgebouwd worden. Zo hebben wij projecten gefaciliteerd in meerdere hotels, vergaderzalen van ziekenhuizen en zelfs op de operatiekamer. De pop-up studio is van zeer hoge audiovisuele kwaliteit. Afhankelijk van de grootte van uw project en het aantal sprekers bespreken we met u welke techniek u nodig heeft en tonen we demo’s van voorgaande projecten. Het gebruik van de studio is altijd inclusief projectmanagement, technische crew en streaming techniek die voldoet aan de accreditatie-eisen voor een online live-event van het KNMG. De pop-up studio is de voordeligste variant van audiovisuele ondersteuning van MedischeScholing.nl en voldoet aan een goede middensegment studio op locatie. MedischeScholing.nl faciliteert op verzoek tevens de marketing voor het event binnen de beroepsgroep(en) naar keuze.

Projectprijs: vanaf €1.750,- excl. BTW

Hilversum Media Park

Vanuit drie luxe webinar studio's op het Media Park in Hilversum faciliteren we scholingen in samenwerking met NEP media group. De boardroom heeft een meer zakelijke uitstraling en de corporate room is moderner uitgevoerd. We denken graag met u mee welke studio het best passend zou zijn voor uw type event. De webcasting studio’s zijn premium studio’s met zeer hoge audiovisuele kwaliteit. Het gebruik van de studio is altijd inclusief projectmanagement, technische crew en streamingtechniek van MedischeScholing.nl die voldoet aan de accreditatie-eisen voor een online live-event. Op verzoek kunnen wij uw evenement ook uitlichten onder de beroepsgroep(en) naar keuze.

Projectprijs: vanaf €6.500,- excl. BTW

Green screen studio

Met de greenscreen-studio in Hilversum of Amsterdam kunnen allerlei creatieve oplossingen voor scholingen opgenomen worden. De virtuele omgevingen kunnen op maat worden gemaakt voor bijvoorbeeld kennisclips of een live-uitzending. Het gebruik van de studio is altijd inclusief projectmanagement, technische crew en streamingtechniek van MedischeScholing.nl die voldoet aan de accreditatie-eisen voor een online live-event. Op verzoek kunnen wij uw evenement ook uitlichten onder de beroepsgroep(en) naar keuze.

Wist u dat...
U de greenscreen-studio in Hilversum kunt combineren met een webinar studio? Zo kan er live geschakeld worden tussen een spreker in de virtuele omgeving van de greenscreen-studio naar de talkshow-setting van de webinar studio.

prijs: op aanvraag

Custom production

De kracht van professionele online producties wordt vaak onderschat. Het investeren in het maken van een goed ontwerp voor een studio productie en vervolgens live gaan via het internet voor duizenden mensen tegelijkertijd geeft een onuitwisbaar visitekaartje. Zoekt u een format voor een groot congres of online event, dan is dit wellicht wat u zoekt. Een ‘kale’ studio omgeving wordt volledig omgebouwd volgens het ontwerp dat we samen met u maken. U wordt volledig ontzorgd. Dergelijke projecten gaan op aanvraag en worden afgestemd op uw wensen en budget.

Zo is onze Live-uitzending COVID-vaccins voor zorgprofessionals in samenwerking met het Ministerie van VWS, de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) en het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) - 50.000 keer bekeken in 3 dagen, waarvan 21.500 zorgprofessionals live samengebracht via een productie in de Hallen Studio’s in Amsterdam

prijs: op aanvraag

Offerte binnen 24 uur

MedischeScholing.nl faciliteert audiovisuele projecten van klein tot groot. Van een professionele opname op locatie met één spreker tot een live-uitzending voor 25.000 zorgprofessionals in een mooie tv-studio met LED-techniek of augmented reality. Op technisch vlak kunnen wij vrijwel alles faciliteren. Voor ieder budget denken wij actief mee om een passend project te bieden. Of u nu een relatief kleine aanbieder bent voor een enkele scholing of juist een groot project wilt verkennen: u bent van harte welkom.

Uw project

Beschrijf hieronder wat uw in gedachte heeft voor uw project.

This site is protected by reCAPTCHA Google Privacy Policy & Terms of Service apply.