ON-DEMAND NASCHOLING

On demand streaming

Er moet aan veel technische vereisten voldaan zijn om te voldoen aan de ABFE-richtlijnen (Accreditatie Bureau Format E-learning) die het KNMG stelt voor het on demand streamen van scholingen. Naast het zoekplatform draait er een videoplatform achter MedischeScholing.nl dat gebouwd is volgens deze technische vereisten. Zorgprofessionals kunnen op MedischeScholing.nl nascholingen van allerlei aanbieders zoeken, streamen en hier direct accreditatie voor ontvangen: een soort ‘Netflix voor zorgprofessionals’.

Plaats uw content op ons platform

Als aanbieder kunt u ervoor kiezen om een bestaande video van uw scholing te plaatsen op MedischeScholing.nl. Cursisten kunnen deze scholing dan twee jaar lang on demand streamen zonder dat u er arbeid voor hoeft te leveren. Indien uw scholing al geaccrediteerd is geweest voor de inhoud van het live-evenement, maar nog niet voor het format voor on demand streaming (ABFE), helpt ons team actief mee om te voldoen aan de accreditatievereisten van het ABFE.

Benieuwd naar de kosten voor het on demand kunnen streamen van uw scholing via MedischeScholing.nl?

Voordelen van ons on-demand platform

MedischeScholing.nl zorgt ervoor dat uw bedrijf zich kan focussen op wat belangrijk is, de in houd van de cursus. Ons platform kan de meest tijdrovende taken uit handen nemen.

  • Maak gebruik van met MedischeScholing netwerk
  • Applicatie voldoet volledig aan de accreditatievereisten
  • Custom branding op organisatiepagina & streampagina
  • MedischeScholing.nl begeleidt u bij de aanvraag van accreditatie bij het ABFE
  • MedischeScholing.nl verzorgt de klantenservice voor cursisten.
  • Voorgeprogrammeerde accreditatievragen
  • Gebruikers kunnen vragen insturen tijdens de stream
  • Geautomatiseerde koppeling PE-online
  • Betaling & facturatiemodule
  • Evaluatievragen na afloop

Offerte binnen 24 uur

MedischeScholing.nl faciliteert audiovisuele projecten van klein tot groot. Van een professionele opname op locatie met één spreker tot een live-uitzending voor 25.000 zorgprofessionals in een mooie tv-studio met LED-techniek of augmented reality. Op technisch vlak kunnen wij vrijwel alles faciliteren. Voor ieder budget denken wij actief mee om een passend project te bieden. Of u nu een relatief kleine aanbieder bent voor een enkele scholing of juist een groot project wilt verkennen: u bent van harte welkom.

Uw project

Beschrijf hieronder wat uw in gedachte heeft voor uw project.

This site is protected by reCAPTCHA Google Privacy Policy & Terms of Service apply.