Nederlandse vereniging voor praktijkmanagement Academie
1 courses
View courses
Company banner
Augeo foundation
23 courses
Augeo Foundation wil dat kinderen met liefde en in veiligheid opgroeien. Daarom versterken we professionals, beleidsmakers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen om kindermishandeling en huiselijk geweld zo snel en doeltreffend mogelijk aan te pakken.
View courses
Spring-time
2 courses
Waar vroeger morele vragen binnen Nederlandse onderwijsinstellingen op de achtergrond raakten is er de laatste jaren steeds vaker sprake van een herleving van aandacht voor deze morele vragen. Dat heeft zowel betrekking op het bestuur van de onderwijsinstelling, de aandacht voor morele vragen waar leerkrachten en ondersteunende staf mee worstelen, als de invulling van de het morele leerproces van jonge mensen die onderwijs krijgen.
View courses
EduStitch
2 courses
EduStitch biedt een geaccrediteerde Basic Surgical Skills cursus / Cursus kleine chirurgische vaardigheden voor verloskundigen, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en verpleegkundigen. Deze cursussen leveren accreditatiepunten op voor de herregistratie bij diverse kwaliteitsregisters. Ook veel doktersassistenten nemen deel aan onze cursussen. Wanneer je nog niet geregistreerd bent en/of nog in opleiding bent ben je ook van harte welkom om aan te sluiten. Twijfel je of we voor jouw beroepsgroep een (geaccrediteerde) hechtcursus verzorgen, neem dan contact met ons op.
View courses
Expertisecentrum Euthanasie
4 courses
View courses
Voedingscentrum
8 courses
View courses
Edu-line
2 courses
View courses
SCEM
17 courses
Wij willen professionals helpen de zorg te verbeteren. En daarom ontwikkelen en organiseren we (na)scholingsprogramma’s. Programma’s die je terugvoeren naar de gemeenschappelijk kern waarin we elkaar vinden; namelijk de patiënt. Geïnteresseerd in onze nascholingen, vul het formulier Houd mij op de hoogte in op www.scem.nl
View courses
Company banner
Fontys Pro Health
9 courses
View courses
Illuminon
3 courses
View courses
MEDtalks.nl
34 courses
View courses
Stichting Trainingen Infectie Preventie
1 courses
View courses
Van Heek Medical Educatiehuis
18 courses
Goede zorg, die voel je. Want goede zorg is in de eerste plaats mensenwerk: werk door én voor mensen. Mensen voor wie een medisch hulpmiddel soms het verschil kan maken tussen lijden en een plezierig leven leiden. We vinden het belangrijk dat medische hulpmiddelen niet alleen betrouwbaar, maar ook prettig in het gebruik zijn. Daarom luisteren we tijdens onze productontwikkeling naar de adviezen van zorgverleners en vragen we mensen die zulke hulpmiddelen zelf gebruiken naar hun mening. Mensen zoals jij. Zo weten we zeker dat onze producten precies doen wat ze moeten doen. Of het nu continentiezorg, wondzorg of diabeteszorg betreft: bij Van Heek vind je hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Ze zijn het resultaat van oer-Hollands vakmanschap, ontwikkeld om aan jouw behoeftes te voldoen. Zodat ook jij in alle vrijheid kunt genieten van de mooie dingen in het leven.
View courses
Schola Medica
4 courses
Schola Medica schoolt artsen in spoedzorg. De ABCDE-methode is daarbij het uitgangspunt. Met onze ervaren docenten en getrainde simulatiepatiënten bootsen we een realistische situatie na in een veilige leeromgeving. Voor maximaal leerrendement!
View courses
ACM Opleidingen (OSG)
7 courses
View courses
SDB groep
92 courses
View courses
Company banner
Stichting DOKh
77 courses
View courses
Grünenthal B.V.
2 courses
View courses
Sanofi
2 courses
View courses
Bureau Prevents
8 courses
View courses