BFC Compassionate Care & Mindful Medicine
4 courses
Wij geloven dat de belangrijkste interventie in de zorg bestaat uit de zorgprofessional als mens en als belangrijke schakel van een zorgteam en een zorgorganisatie. Bewustzijn, medemenselijkheid, echt kunnen luisteren en helder en compassievol kunnen communiceren liggen aan de basis van kwalitatief hoogwaardige zorg. Deze kwaliteiten kunnen wij als mens ons hele leven verder ontwikkelen en dragen bij aan effectief leiderschap, persoonlijke veerkracht, werkplezier, goede samenwerking en innovatie. Om deze beroepsoverstijgende competenties te verstevigen en verdiepen bieden wij geaccrediteerde bij- en nascholingen, workshops, meerdaagse leiderschapstrainingen én beiden wij teams en vakgroepen begeleiding in company. Al ons werk is ingebed in wetenschappelijke evidentie.
View courses
SCEM Conference Services
31 courses
View courses
Universiteit van Amsterdam Academy
2 courses
Je blijven ontwikkelen op academisch niveau en tegelijk je carrière een boost geven? UvA Academy maakt de meest recente inzichten uit wetenschap en praktijk toegankelijk voor alle professionals. Onze kortlopende cursussen, masterclasses en executive programma’s helpen je om te gaan met vraagstukken van vandaag en morgen.
View courses
Academie Verloskunde Maastricht
11 courses
Academie Verloskunde Maastricht leidt studenten op tot verloskundigen. Daarnaast biedt het centrum Leven Lang Leren AVM bij- en nascholingen voor professionals.
View courses
Public Eyes BV
2 courses
Public Eyes is een communicatie adviesorganisatie in de gezondheidszorg.
View courses
EduStitch
2 courses
View courses
Van Heek Medical Educatie
9 courses
Goede zorg, die voel je. Want goede zorg is in de eerste plaats mensenwerk: werk door én voor mensen. Mensen voor wie een medisch hulpmiddel soms het verschil kan maken tussen lijden en een plezierig leven leiden. We vinden het belangrijk dat medische hulpmiddelen niet alleen betrouwbaar, maar ook prettig in het gebruik zijn. Daarom luisteren we tijdens onze productontwikkeling naar de adviezen van zorgverleners en vragen we mensen die zulke hulpmiddelen zelf gebruiken naar hun mening. Mensen zoals jij. Zo weten we zeker dat onze producten precies doen wat ze moeten doen. Of het nu continentiezorg, wondzorg of diabeteszorg betreft: bij Van Heek vind je hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Ze zijn het resultaat van oer-Hollands vakmanschap, ontwikkeld om aan jouw behoeftes te voldoen. Zodat ook jij in alle vrijheid kunt genieten van de mooie dingen in het leven.
View courses
Clinical Leadership
32 courses
Een beproefd en inspirerend cursusaanbod op het gebied van Klinisch en Duaal Leiderschap voor zorgprofessionals die vanuit inhoud en 'de bedoeling' richting willen geven aan hun werk en zo hun impact en werkplezier willen vergroten.
View courses
Company banner
Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen
8 courses
De beroepsorganisatie KNOV is er van en voor alle verloskundigen in Nederland en streeft - net als de verloskundige - naar de beste zorg voor zwangere, haar partner en het (ongeboren) kind. Dat doen we door verloskundigen te ondersteunen, te verbinden en hun belangen te behartigen.
View courses
De beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland
3 courses
Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist.
View courses
Company banner
Nutricia Nederland B.V.
1 courses
View courses
Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten
23 courses
De Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) is de beroepsvereniging van doktersassistenten. Deze doktersassistenten kunnen werken in huisartspraktijken, ziekenhuizen en gezondheidscentra. Maar ook bij arbodiensten, binnen de jeugdgezondheidszorg (JGZ) en vele andere werkvelden.
View courses
Company banner
Leerpunt KOEL
99 courses
View courses
Elevate Health
3 courses
View courses
Voedingscentrum
4 courses
View courses
E-Infuse
2 courses
View courses
Stichting Langerhans
17 courses
View courses
Company banner
Vereniging Arts en Leefstijl
3 courses
View courses
Pensioenfonds voor Huisartsen
2 courses
View courses
ArtsEnCoaching
4 courses
View courses