Ontspannen overtuigen

invloedinvloed uitoefenenbeïnvloedenovertuigingovertuig

Wil je goed beslagen ten ijs komen tijdens jouw overleg met zorgverzekeraars, gemeenten en/of collega’s? Tijdens deze nascholing leer je anderen te overtuigen zonder dat dit je energie kost. Gesprekken te beïnvloeden zonder te manipuleren en doorziet je sneller wat een lastige situatie nodig heeft. Hierdoor krijgt je meer invloed op uw omgeving. Ook als je huisarts-bestuurder bent is deze nascholing interessant omdat je met veel dynamieken en belangen te maken hebt.

07 nov. 2024
16:00 - 20:00
195 - 525
3 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Variabel € 195 - 525
Opmerking :Leden € 399,- Aios € 195,- Niet-leden € 525,-

Datum en locatie

07 nov. 2024
16:00
20:00
Mercatorlaan 1200, 3528BL, Utrecht

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Communicatie 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Organisatie en financiering 20 %

Sprekers

Iris Posthouwer

Eigen training- en adviesbureau
Zij traint professionals in allerlei organisaties in beïnvloeden. Zodat zij meer invloed op zichzelf, op anderen en op hun stress ervaren.

Doelen

Wat kan ik na deze training?

Veel makkelijker een punt maken.
Sneller doorzien wat een lastige situatie nodig heeft.
Soepeler omgaan met emotionele bezwaren.
Overtuigen zonder dat het veel energie kost.
Beïnvloeden zonder te manipuleren.
Omschrijving

Hoe maak je makkelijker jouw punt? Hoe blijf je effectief onder vuur? Hoe blijf je overeind als jij je persoonlijk aangevallen voelt? In deze nascholing leer je anderen op een ontspannen manier te beïnvloeden zonder te manipuleren. Je krijgt inzicht in hoe invloed werkt en waarom overtuigen vaak misgaat. Daarnaast krijg je veel direct toepasbare technieken aangereikt om jouw impact te vergroten.

Deze scholing is ontwikkeld voor huisartsen en huisarts-bestuurders. In jouw rol als huisarts-bestuurder heb je te maken met verschillende gremia, dynamieken en belangen, maar het biedt interessante vaardigheden voor alle huisartsen. Dus schroom niet om je in te schrijven of een incompany nascholing aan te vragen.

Programma

Het programma start met een mini-clinic over invloed en het brein. Je krijgt helder inzicht in hoe invloed werkt en waarom overtuigen vaak misgaat. Vervolgens krijg je praktische tips om jouw impact te vergroten. Daarnaast krijg je direct toepasbare technieken aangereikt om koninklijk te blijven onder vuur, en leer je anticiperen op bezwaren. Je leert de ander te overtuigen zonder dat jij jezelf daarbij verliest.

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL