Professions
Companies
616 Results
Arts voor verstandelijk gehandicapten

Populair

course image
€ 45

Zwangerschapsklachten in de huisartsenpraktijk - Eerste trimester

Bekijk de impressie video van onze allereerste 'MedischeScholing original'! Een nieuwe, innovatieve en 100% onafhankelijke onderwijsvorm die we samen met media- en onderwijsexperts hebben gemaakt.
course image
Free

ON DEMAND BESCHIKBAAR: COVID-19 live-uitzending: Mentale problemen jongeren | Kindervaccinatie | Boostervaccin

NIET LANGER GEACCREDITEERD! Op woensdagavond 17 november om 20.00 uur organiseren de NVK, het NHG, de GGD, de KNMG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een live COVID-uitzending.
course image
Free

Trombose na vaccinatie en COVID-nazorg

Op woensdagavond 28 april om 20.00 uur organiseren de LHV, het NHG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een COVID-webinar. Thema’s die we bespreken zijn trombose na vaccinatie, het huidige vaccinatiebeleid en begeleiding bij langdurige klachten na COVID-19-infectie.
course image
Free

On-demand | COVID-19 dilemma's: boostervaccin, vaccinatie kinderen, infectierisico's zwangeren

NIET LANGER GEACCREDITEERD - als naslagwerk te bekijken - Samen met het RIVM, de FMS, het NHG, GGD de LHV en de Gezondheidsraad faciliteert MedischeScholing.nl een live-uitzending met als hoofdthema het boostervaccin.

Inspiratie

course image
€ 3000 Online 17-03-2022

Echografie Gynaecologie voor (huis)artsen

Tijdens de echografie Gynaecologie wordt er veel aandacht besteed aan het oefenen in de praktijk door middel van hands-on training.

Uitgelicht

course image
€ 550 Van der Valk hotel De Bilt 10-03-2022

Deze cursus vergroot de kennis van de diagnostiek van verdachte huidafwijkingen, met het blote oog en met de dermatoscoop. Meer grip krijgen op de plekjes waar de patiënt zich zorgen over maakt.
course image
€ 799 Herberg de Gouden Leeuw 19-05-2022

Meerdaagse nascholing: Lentekriebels

2,5 dag nascholen in een pittoreske omgeving, 15 accreditatiepunten waarvan 3 ook als EKC-nascholing meetellen!
course image
€ 830 Wijk Centrum Overdie 06-04-2022

Erkend Kwaliteitsconsulent (EKC) basiscursus

De volledige cursus bestaat uit 2 dagen waarin met afwisselende en inspirerende werkvormen diverse aspecten van de functie als EKC de revue passeren.

Onze selectie

course image
Free

On demand: Koemelkallergie in de eerste 1000 dagen

Niet elke koemelkallergie vraagt om dezelfde behandeling. Kinderartsen Dirk Verhoeven en Tim de Meij gaan in gesprek gaan in gesprek met huisarts en gespreksleider Maaike Lunstroot.
course image
Free Online 15-03-2022

Plaques, papels en pustels in de huisartsenpraktijk 2.0 - kindereditie

Schuif aan tafel met een dermatoloog, kinderarts en huisarts. Zij nemen je mee in een reis van baby tot volwassene, en bespreken veelvoorkomende huidaandoeningen in de huisartsenpraktijk
course image
€ 415 Online 16-03-2022

Je werkdruk de baas!

De werkdruk is hoog. Veel professionals hebben daar last van. Zij hebben het gevoel dat ze geen grip meer hebben op hun agenda. Uiteindelijk gaat dit ten koste van het plezier in het werk. Herken je dit? En streef je een betere balans tussen werk en privé na? Doe dan deze praktische time management

E-Learning

course image
Free

On demand: 'De bucky is geen slaapkamer'

Benieuwd naar de techniek achter een röntgenfoto? Hoe werkt een röntgenapparaat? Welke mogelijkheden heeft een röntgenlaborant om de beste foto maken en wat kan er mis gaan?
course image
Free

On-demand webinars: Voeding voor ouderen en Overgewicht

Dit tweetal on-demand webinars geeft medewerkers van de huisartsenpraktijken actuele informatie en concrete adviezen om zelf mee aan de slag te gaan in de dagelijkse praktijk.

Buitenland

course image
€ 3900 Schiphol Airport 18-06-2022

Zeilweek Stockholm Archipel 2022

Een week van zelfsturend leren voor huisartsen/medisch specialisten in de vorm van begeleide intervisie en training; positieve psychologie en mindfulness tijdens een week zeilen.
Course banner
31 Jan
Jan
00:00

Stichting Langerhans

Webinar
Online
2
De nieuwe NHG-Standaard Diabetes Mellitus type 2 zal voor een deel van de patiënten in de eerste lijn drastisch veranderen door een bredere inzet van SGLT2-remmers en GLP1-analogen. In één avond maken we u wegwijs in deze nieuwe Standaard en aan de hand van casuïstiek leert u hoe u dit samen met de patiënt in de dagelijkse praktijk toepast.
Course banner Company Logo
€ 60
Company Logo
31 Jan
Jan
18:45

Shared Service Organisatie ©aliber

Webinar
Online
2
Aan het eind van de bijeenkomst kennen de deelnemers de pathogenese van Hartfalen.
€ 31
01 Feb
Feb
08:00

DEUS

Physical course - single
Houten QT TIME
12
Snel naast een basiscursus ook meteen aanvullend advanced onderdelen leren? Dat kan met de DEUS advanced cursus.
€ 1195
Company Logo
01 Feb
Feb
17:45

Federatie WDH Midden-Nederland

Physical course - single
Soest
3
Deze carrousel is voor huisarts EN POH-GGZ. Deze carrousel kent 4 nascholingsmomenten. Wanneer u ze alle 4 volgt dan is de 4e bijeenkomst gratis.
€ 231.25
Company Logo
Course banner
02 Feb
Feb
09:00

Schola Medica

Physical course - series
Schola Medica Utrecht
24
De landelijke cursus Spoedzorg in de Huisartspraktijk is speciaal ontwikkeld voor huisartsen en huisartsopleiders. In 2x 2 dagen word je getraind in de spoedeisende zorg volgens de meest actuele inzichten met behulp van de ABCDE-methode.
Course banner Company Logo
€ 495
Company Logo
02 Feb
Feb
13:00

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

Webinar
Online
Na afloop van deze lezing heb je kennis opgedaan over veel voorkomende medisch-ethische problemen.
€ 95 - 145
02 Feb
Feb
13:30

Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde

Physical course - single
OSG Opleidingscentrum
2-12
Iedereen die een gewone reanimatie cursus (BLS-AED) heeft gevolgd, kan de kennis en vaardigheden ook toepassen op kinderen en eerste hulp verlenen.
€ 80
02 Feb
Feb
18:15

OCA Facility bv

Webinar
Online
3
Meer inzicht te geven in de achtergrond van deze klachten en hoe patiënt en behandelaar hier beter mee om kunnen gaan.
Free
03 Feb
Feb
09:00

Hetty de Laat Groei in Communicatie

Physical course - series
De Roudonck
6.2-24
In de driedaagse training ontdek je hoe motivatie en gedragsverandering werkt en hoe je met Motivational Interviewing de eigen motivatie van cliënten naar boven haalt en kunt versterken.
€ 795
03 Feb
Feb
09:30

NSPOH

Physical course - series
Utrecht
30
Werk je als arts en wil je je specialiseren in de reizigersadvisering? Wil je je verdiepen in de epidemiologie van gezondheidsrisico’s en het gedrag van reizigers? Zodat je jouw cliënten optimaal kunt adviseren en vaccineren voor een verre reis. Volg dan deze LCR gecertificeerde basismodule.
€ 2250
Company Logo
03 Feb
Feb
14:30

Health Education

Physical course - single
Eindhoven
3-4
Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de actuele ontwikkelingen in de reizigersgeneeskunde en wordt uw kennis betreffende het adviseren van reizigers weer opgefrist. Zoals u van ons gewend bent, worden verschillende werkvormen ingezet.
€ 195
03 Feb
Feb
18:15

ELANN (Eerste Lijns Advies Noord-Nederland)

Physical course - single
Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
3
In deze nascholing staan de nieuwe NHG-Standaarden Astma en COPD, het interpreteren van gegevens en het komen tot adequaat beleid centraal.
€ 100
Course banner
03 Feb
Feb
18:30

EduStitch

Physical course - single
Lelystad
4-5
Voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen en doktersassistenten.
Tijd om je hechtvaardigheden op te frissen en te perfectioneren? Volg de geaccrediteerde Basic Surgical Skills cursus (kleine chirurgische vaardigheden) van EduStitch. Deze cursus is geschikt voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, artsen voor verstandelijk gehandicapten, verpleegkundig specialisten, physician assistants, verpleegkundigen, doktersassistenten en zij die hiervoor in opleiding zijn. De kosten zijn inclusief een jaar lang toegang tot onze e-learning. Tijdens de cursus oefenen we op onze hechtpads en op varkensmateriaal. Na afloop ontvang je 4 PE-punten.
Course banner Company Logo
€ 250
Company Logo
03 Feb
Feb
19:00

Zorg en onderwijs coloproctologie

Webinar
Online
2
In deze cursus zal u als huisarts de verschillende proctologische en bekkenbodemafwijkingen leren herkennen en op basis van anamnese en lichamelijk onderzoek leren om een adequate diagnose te stellen. Daarbij zal per aandoening worden besproken wat de behandelmogelijkheden in de huisartsenpraktijk zijn.
€ 50
Company Logo
04 Feb
Feb
09:00

VvAA Groep B.V.

Physical course - single
NBC Conference Center
6
U leert wat u kunt doen als een vergadering moeizaam verloopt én u weet hoe u het maximale uit ieders tijd kunt halen.
€ 625 - 665
map icon