• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • OPEN - e-learning - module 2: Stimuleren online inzage in dossier onder patiënten 2020

  Vanuit het programma OPEN is er een tweede online scholing uitgebracht. Deze keer gaat die over de voorlichting aan patiënten over het gebruik maken van online inzage. Gevestigde huisartsen kunnen deze scholing volgen via de regionale OPEN-coalitie, maar ook waarnemend huisartsen kunnen de geaccrediteerde e-learning volgen.

  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  € n.v.t.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  11-08-2020 t/m 11-08-2022 Onbekend Online
  description

  Omschrijving

  Nu online inzage in steeds meer praktijken mogelijk is, gaan we over van de theoretische voorbereiding naar het gebruik in de praktijk. Wat kan er precies gaan veranderen in het contact met patiënten, wat levert dit op en wat betekent dit in uw situatie als zorgverlener?

  Via de e-learning krijgen huisartsen en praktijkmedewerkers praktische voorbeelden en uitleg over handige tools om direct met online inzage aan de slag te gaan. Huisartsen en praktijkmedewerkers die online inzage al toepassen, delen hun ervaringsverhalen, tips en valkuilen.

  Daarnaast vindt u in de e-learning voorbeelden van het portaal van diverse HIS’en. Zo kunt u zich beter voorstellen wat de patiënten straks gaan ervaren als die inloggen om hun dossier online in te zien.

  Deelname is gratis en geaccrediteerd voor 1 punt.

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up