Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wagrobijeenkomst Zwolle - FTO Anemie en vermoeidheid

  De assistente aan de telefoon krijgt een patiënt aan de lijn met al maanden bestaande moeheid, de vraag van de patiënt is of ze niet eens even bloed kan prikken. Hoe reageert u als huisarts? Ziet u de patiënt eerst op het spreekuur of laat u de patiënt eerst een algemeen bloedonderzoek doen? En wat vraag je dan aan? Stel dat er sprake is van een anemie, hoe helpen andere laboratoriumwaarden je naar de oorzaak? Wat zegt welk onderzoek? En hoe zat het ook al weer met sensitiviteit en specificiteit?

  place Zwolle
  add 2 punten
  euro_symbol € 0.00
  event 23-01-2019
  access_time 19:15 - 21:30

  * Prijs: € Leden € 0,- / Niet-leden € 60,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  23-01-2019 19:15 - 21:30 Zwolle
  description

  Omschrijving

  Tijdens dit Diagnostisch Toets Overleg neemt klinisch chemicus Bert Dikkeschei (Isala) ons mee in de laboratoriumdiagnostiek van anemie specifiek en vermoeidheid. Ook is er gelegenheid om over andere laboratoriumaanvragen vragen te stellen.


  Doelgroep

  De bijeenkomst is bestemd voor 3e jaars aios, waarnemers en hid(ha)'s.

  list

  Programma

  19.15 – 19.30 uur: Inloop

  19.30 – 19.55 uur: Wagro zaken en NieuwjaarsQuiz

  19.55 – 21.30 DTO

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up