Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wagro-café Twente

  PROFclass is een post-specialistische opleiding op het gebied van praktijkmanagement, regievoering en ondernemerschap voor huisartsen, die hun management- en organisatievaardigheden willen ontwikkelen, verdiepen of verbreden.

  place Hengelo
  add 2 punten
  euro_symbol € 30.00
  event 22-01-2019
  access_time 19:00 - 22:00

  * Prijs: € Leden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  22-01-2019 19:00 - 22:00 Hengelo
  description

  Omschrijving

   In deze opleiding wordt gebruik gemaakt van een serious game, ontwikkeld door het NIVEL. Mogelijk hebben jullie er al kennis mee gemaakt op de huisartsenbeurs dit jaar; deze workshop werd zeer goed beoordeeld door huisartsen. Met deze game kunnen we op basis van scenario’s in een levensechte en uitdagende maar veilige leeromgeving oefenen in strategisch management.

  Neem een laptop of tablet mee! Per 2-tal is er één nodig maar dan hebben we zeker voldoende. Nadere instructies volgen na opgave. 

  list

  Programma

  19.00 - 21.00 uur: Workshop PROFclass; interactieve game

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL UTRECHT Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  keyboard_arrow_up