Schone lucht voor gezonde longen!

obstructieve longziektenlongziektenkleine luchtwegen

Tijdens de 7e editie van het Small Airways Symposium stond het functioneren van de kleine luchtwegen bij obstructieve longziekten centraal. Naar aanleiding van deze editie is een geaccrediteerde online nascholing samengesteld.

Gratis
1 Punten
Reguliere nascholing
E-learning

Prijzen

Gratis

Beroepen

Longarts
1 Punten
NVALT
Physician Assistant
1 Punten
NVALT
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
1 Punten
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
1 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
1 Punten
V&VN, VSR
Omschrijving

Deze nascholing staat volledig in het teken van het belang van schone lucht. Dr. Hans in ’t Veen gaat dieper in op luchtkwaliteit, fijnstof en het effect op de gezondheid. Karin Blaauw van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bespreekt hoe de overheid bijdraagt aan schone lucht met het Schone Lucht Akkoord.


Deze nascholing is bedoeld voor voorschrijfbevoegde longartsen (i.o), longverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.


Chiesi Pharmaceuticals BV

Chiesi Nederland heeft een uitgebreide productportfolio en focust op zes therapeutische gebieden: astma, COPD, cystic fibrosis, neonatologie, transplantatie en zeldzame ziekten. Een belangrijke succesfactor van Chiesi Nederland is dat wij nog echt ondernemend en flexibel zijn. En dat merken onze klanten. Hoe? Doordat we een goede sparringpartner zijn en beslissingen kunnen en durven nemen waardoor we – samen met onze partners - echt iets kunnen bereiken.
info.nl@chiesi.com
0885016400
1, Evert van de Beekstraat, Schiphol, 1118CL