Deze cursus is verlopen

Verpleegkundig Leiderschap

verpleegkundig leiderschapleiderschapmedisch leiderschapleiderschapskwaliteitenklinisch leiderschapverpleegkundige

De uitdagingen in de zorg vragen om verpleegkundigen die in hun kracht staan en leiderschapskwaliteiten inzetten voor kwaliteit van zorg en behoud van werkplezier. Leiderschap en zeggenschap zijn belangrijk voor een complete en professionele invulling van je beroep. Door leiderschap kun jij invloed hebben op de persoonsgerichtheid, effectiviteit en veiligheid. Door meer autonomie heb je bovendien een betere kans je werk met voldoening en vanuit motivatie vol te houden..

375
4-5 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 375
Exclusief : btw

Beroepen

Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
4 Punten
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
4 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
5 Punten
VSR
4 Punten
V&VN
Verpleegkundig specialist chronische zorg bij som. aandoeningen
5 Punten
VSR
Omschrijving

De uitdagingen in de zorg vragen om verpleegkundigen die in hun kracht staan en leiderschapskwaliteiten inzetten voor kwaliteit van zorg en behoud van werkplezier. Leiderschap en zeggenschap zijn belangrijk voor een complete en professionele invulling van je beroep. Door leiderschap kun jij invloed hebben op de persoonsgerichtheid, effectiviteit en veiligheid. Door meer autonomie heb je bovendien een betere kans je werk met voldoening en vanuit motivatie vol te houden.

 

Maar wat versta je hier dan precies onder en hoe kun je onderscheid maken tussen verschillende vormen van leiderschap? Graag verkennen we samen met jou wat verpleegkundig leiderschap betekent voor jou, hoe belangrijk de context is waarin je je bevindt, hoe je je professioneel kompas vindt en nog veel meer!

 

Doelgroep

Verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten en ieder ander met interesse in verpleegkundig leiderschap.

Leids Congres Bureau B.V.

info@leidscongresbureau.nl
0715148203
144, Lammenschansweg, D, Leiden, 2321JX