Deze cursus is verlopen

Symposium acute ouderenzorg

acute zorgouderengeriatrieacute ouderenzorg

Tijdens het symposium komen de huidige ouderenzorg inclusief knelpunten en verwachtingen voor de toekomstige zorg voor ouderen aan bod.

Gratis
0-4 Punten
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Gratis

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Omschrijving

Het aantal kwetsbare ouderen neemt in de toekomst fors toe. De toenemende vergrijzing speelt daarbij een belangrijke rol. Dit vraagt om veranderingen in de ouderenzorg. Tijdens het symposium komen de huidige ouderenzorg inclusief knelpunten en verwachtingen voor de toekomstige zorg voor ouderen aan bod. Zo praten we met diverse sprekers over de ontwikkelingen in de acute ouderenzorg, gaan we dieper in op de medebehandeling van geriatrie op de spoedeisende hulp en praten we over samenwerking in de regio met betrokken zorgpartners. Na afloop ben je op de hoogte van de nieuwste inzichten rondom de acute ouderenzorg in Nederland en ga je vol inspiratie terug naar je collega’s.


Thema

Nieuwe ontwikkelingen in de acute ouderenzorg. Met onder andere: De wijkkliniek (AmsterdamUMC), ontwikkelingen in de VVT (thuiszorg) en het Geriatric Emergency Medicine team (GEM team) van Tergooi.

Zonder Zorg

wij zijn een organisatie die zich richt op het verlenen van ondersteunende taken, beter gezegd als ‘ontzorgen’
info@zonderzorg.nl
0206239744
5, Leidseplein, Amsterdam, 1017PR