Professions
Companies
285 Results
Verzekeringsarts

Populair

course image
Free

NU ON DEMAND BESCHIKBAAR: COVID-19 live-uitzending: Mentale problemen jongeren | Kindervaccinatie | Boostervaccin

Op woensdagavond 17 november om 20.00 uur organiseren de NVK, het NHG, de GGD, de KNMG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een live COVID-uitzending.
course image
Free

On-demand | COVID-19 dilemma's: boostervaccin, vaccinatie kinderen, infectierisico's zwangeren

NIET LANGER GEACCREDITEERD - als naslagwerk te bekijken - Samen met het RIVM, de FMS, het NHG, GGD de LHV en de Gezondheidsraad faciliteert MedischeScholing.nl een live-uitzending met als hoofdthema het boostervaccin.
course image
Free

Trombose na vaccinatie en COVID-nazorg

Op woensdagavond 28 april om 20.00 uur organiseren de LHV, het NHG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een COVID-webinar. Thema’s die we bespreken zijn trombose na vaccinatie, het huidige vaccinatiebeleid en begeleiding bij langdurige klachten na COVID-19-infectie.

Uitgelicht

course image
€ 895 La Vie Meeting Center 18-01-2022

Relationeel trauma

Tijdens deze cursus leert u hoe u intergenerationele overdracht van ongezonde relatiepatronen kunt herkennen en helpen doorbreken en bouwt u mee aan een positievere relatie tussen ouders en kinderen.
course image
€ 365 Onderwijscentrum UMCG 20-01-2022

Home overzicht Medisch Duits voor artsen

Tijdens een behandeling, bij arts-patiënt contact of in de coördinatie van de zorg bijvoorbeeld kunnen zorgprofessionals, patiënten en cliënten taalproblemen tegenkomen.
course image
€ 97 Online 14-12-2021

Omgaan met toenemende stress in de zorg

Zorgmedewerkers gunnen hun patiënten alle tijd, zorg en aandacht. Gun jij dat jezelf ook?

Webinar

course image
Free

Masterclass Obesitas

Bijna elke arts heeft er in zijn of haar werk mee te maken: de gevolgen van obesitas op de korte en de langere termijn. In 6 verdiepiende webinars krijgt u inzicht in het ziektebeeld.
29 Nov
Nov
08:00

DEUS

Physical course - single
Houten QT TIME
6
Deze 1-daagse DEUS cursus is de eerste in Nederland, speciaal ontworpen door artsen werkzaam in de acute zorg met een ruime echo en instructeurservaring en is zeer geschikt voor alle artsen die zich voor de spoedechografie een stevige theoretische en praktische basis willen verwerven. Zeer geschikt als basiscursus voor iedereen die wil starten met point-of-care echografie.
€ 1195
Company Logo
29 Nov
Nov
09:00

NSPOH

Webinar
Online
6
29 november 2021, meer dan 18 maanden later. Waar en hoe is het begonnen? Hoe kijken we terug op deze periode? Wat hebben we geleerd over dit virus? Welke impact heeft deze minuscule levensvorm op onze wereld? Welk gedrag riep dit op?
€ 350
Company Logo
Course banner
29 Nov
Nov
09:30

Clinical Leadership

Physical course - series
Hotel 't Speulderbos
18
Duale effectiviteit en werkplezier vergroten tijdens drie intensieve trainingsdagen. Een cursus voor medisch managers, bedrijfsmanagers en directeuren bedrijfsvoering die als duo leiding (gaan) geven in ziekenhuizen, GGZ of andere zorgorganisaties. Dat kan op elk niveau in de organisatie zijn: van divisie- tot teamniveau. Een echte aanrader die je direct concrete resultaten zal opleveren. Al meer dan 300 duo’s hebben met succes en plezier hun duale effectiviteit vergroot.
Course banner Company Logo
€ 1800
Company Logo
Course banner
29 Nov
Nov
20:00

MEDonline International b.v.

Physical course - series
Online
1
Een serie verdiepende webinars over obesitas
Bijna elke arts heeft er in zijn of haar werk mee te maken: de gevolgen van obesitas op de korte en de langere termijn. Nog niet zo lang geleden dacht men dat de behandeling eenvoudig was: gewoon minder eten en meer bewegen. Praktijk laat zien dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan.
Course banner
Free
30 Nov
Nov
09:00

Amsterdam UMC locatie VUmc / Amstel- VUmcAcademie

Physical course - single
Amsterdam UMC, locatie VUmc
In deze opfriscursus komen de belangrijkste elementen uit de basiscursus aan bod.
€ 125
30 Nov
Nov
09:30

Medilex BV

Physical course - series
Regardz de Eenhoorn
10-11
Praktische vaardigheidstraining voor gespreksvoering
Praten over seksueel misbruik geeft kinderen geen trauma, de stilte wel.
€ 895
Company Logo
30 Nov
Nov
09:30

VvAA Groep B.V.

Physical course - single
NBC Conference Center
6
Tijdens de training Effectief communiceren komen de belangrijkste basisprincipes van communicatie aan bod in theorie, anekdotes en herkenbare illustratie scènes onder leiding van een trainingsacteur.
€ 615 - 675
30 Nov
Nov
09:30

NSPOH

Physical course - single
St Michielsgestel Viataal
6
Heb jij als (medisch) professional te maken met slechthorenden en wil je leren wat zij kunnen in hun werk? Doe dan deze module.
€ 415
Company Logo
30 Nov
Nov
09:30

Zonder Zorg

Webinar
Online
0-4
Tijdens het symposium komen de huidige ouderenzorg inclusief knelpunten en verwachtingen voor de toekomstige zorg voor ouderen aan bod.
Free
Company Logo
01 Dec
Dec
09:00

Medilex BV

Physical course - single
Hotel Theater Figi
0-6
De zorg aan mensen met dementie is complex. Het wordt echter nog complexer als dementie gepaard gaat met andere (chronische) ziekten en aandoeningen.
€ 275 - 395
Company Logo
01 Dec
Dec
09:00

MatriXmethode Instituut

Webinar
Online
30-33
Herken je dat bij vrijwel alle behandeltechnieken het uitgangspunt is dat je over problemen moet praten? Hoe belastend is het voor de cliënt om steeds weer hetzelfde verhaal te moeten vertellen? En hoe belastend is het voor jou als professional om steeds opnieuw dat verhaal te moeten aanhoren?
€ 795
Company Logo
01 Dec
Dec
12:15

SCEM Conference Services

Physical course - single
Conferentiecentrum Woudschoten
We realiseren het ons niet altijd, maar patiënten vertellen zelden de ‘waarheid’. Wat ze vertellen is hun subjectieve beleving van wat ze voelen of wat hun overkomt. Zo leidt bv. angst ertoe dat klachten worden aangedikt om er meer aandacht voor te vragen. Of afgezwakt in de hoop dat hun gevolgen meevallen. Artsen zijn zich daarvan meestal niet bewust, maar leren hierin redelijk hun weg te vinden door gerichte vragen (anamnese) of ‘objectiverend’ aanvullend onderzoek. In een behandelrelatie volstaat dat meestal.
€ 395
Company Logo
02 Dec
Dec
00:00

Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen

Physical course - single
Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen
12
Introductie: De twee-daagse WOKK-cursus concentreert zich op het herkennen van en het handelen bij (een vermoeden van) kindermishandeling. De cursus is vooral bedoeld voor kinderartsen.   Leerdoelen: De leerdoelen zijn gestructureerd rondom de volgende competenties: Diagnose van ‘mogelijke kindermishandeling’ stellen, dan wel met zekerheid stellen dat er zeker geen sprake is van kindermishandeling. Herkennen van signalen van lichamelijke...
€ 900
02 Dec
Dec
08:30

Hazolutions

Physical course - series
QT time Houten
De cursist leert in de cursus Advanced HazMat Life Support bij Hazolutions de klinische gevolgen van blootstelling aan gevaarlijke stoffen.
€ 995
02 Dec
Dec
08:30

QT Time BV

Physical course - series
Houten
Ben je arts, verpleegkundige of Instructeur EHBO en wil je graag zelfstandig lesgeven in reanimatie, dan hier je hier voor een Instructeurscursus BLS/AED. Na afronding met een positief resultaat zal QT Time je aanmelden in het register van de European Resuscitation Council.
€ 399.99
map icon