Deze cursus is verlopen

Selectie van personeel, van het sollicitatiegesprek tot de eerste contractsverlenging

gebittandenmondzorgbehandelen

In deze training staan we stil bij het proces van werving en selectie, en geven we u handvatten om méér uit uw selectiegesprekken te halen.

625
6 Punten
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 625
Inclusief : cursusmateriaal, koffie, thee, lunch en overige consumpties

Beroepen

Tandarts
6 Punten
KRT
Omschrijving

Als u een grote investering voor uw praktijk moet doen, dan gaat u niet over één nacht ijs. Stel u heeft een nieuw unit nodig, dan oriënteert u zich bij verschillende leveranciers, u vraagt bij een aantal collega’s naar hun ervaringen, en wellicht gaat u zelfs ergens achter uw beoogde keuze zitten. Logisch, want het gaat om veel geld. Tóch drukken de (afschrijvings)kosten van uw unit lang niet zo zwaar op uw winst- en verliesrekening als de loonkosten van een enkele assistente. Des te verwonderlijker is het dat deze vaak op basis van een enkel (slecht gevoerd) selectiegesprek wordt aangenomen.


In deze training staan we stil bij het proces van werving en selectie, en geven we u handvatten om méér uit uw selectiegesprekken te halen. Daarnaast besteden we aandacht aan de zorg die u gedurende het eerste (half)jaar aan uw nieuwe assistente besteedt. Ten slotte gaan we in op het beoordelingsgesprek waarin u aangeeft óf en onder welke voorwaarden u een contractverlenging aanbiedt.


Roovos organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van de mensen die deel uitmaken van de organisatie gaan vaak hand in hand. Roovos Organisatieontwikkeling ondersteunt deze gezamenlijke ontwikkeling door training, advies en interim management.
info@roovos.nl
0203306184
24, Nieuwe Teertuinen, Amsterdam, 1013LV