Professions
Companies
count-province
132 Results
Tandarts

Geselecteerd voor de tandarts

course image
€ 39.95

Nascholing Gebitsslijtage

22 Feb
Feb
13:00

Eyes On Endo

Physical course - single
Nijmegen
5
Je loopt al wat jaartjes mee in het vak en weet wat endo zo mooi en ook lastig maakt. Het is tijd voor Eyes On Endo.
€ 500
Company Logo
26 Feb
Feb
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Weesp
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 199.5
26 Feb
Feb
19:00

KNMT

Webinar
Online
3
Deze cursus is bedoeld voor tandartsen die meer dan 5 jaar geleden hun tandartsdiploma of diploma stralingshygiëne 5 A/M hebben gehaald.
€ 195 - 295
Company Logo
27 Feb
Feb
19:00

KNMT

Webinar
Online
3
De training is bedoeld voor tandarts(specialist)en en praktijkmanagers die wil leren hoe zij teamleden kunnen motiveren om in beweging te komen.
€ 145 - 225
Company Logo
28 Feb
Feb
19:00

KNMT

Webinar
Online
3
Deze cursus is bedoeld voor tandartsen die op een praktische manier willen leren hoe ze klachtenvrij en comfortabel kunnen werken. Want comfortabel werken leidt tot minder verzuim, een hogere productiviteit en minder vermoeidheid.
€ 145 - 225
Company Logo
01 Mar
Mar
09:00

ACTA Dental Education B.V.

Physical course - single
ACTA
5.5
In deze cursus worden de theoretische achtergrond en indicaties van de verschillende behandelingen uitvoerig belicht door een endodontoloog en een MKA-chirurg.
€ 625
Company Logo
02 Mar
Mar
09:00

MegaGen Benelux BV

Physical course - single
Online
6
De implantologiecursus van de Abas Implant Academy wordt aangeboden in verschillende modules. Tandartsen die willen starten met implanteren dienen alle 8 modules te volgen. Heb je al ervaring, dan kun je losse modules volgen om meer kennis en/of ervaring op te doen in de verschillende deelgebieden.
On request
Company Logo
04 Mar
Mar
09:30

Dockwerk

Physical course - single
Online
5.5
Social media voor de zorg
Je werkt in de zorg, maar bent ook ondernemer. Of je werkt voor een zorgorganisatie en merkt dat dit een steeds belangrijker onderdeel wordt voor de praktijkvoering. Maar waar begin je, wat levert het op en wat kan je er allemaal mee?
€ 265 - 325
Company Logo
05 Mar
Mar
15:00

Academie Kindertandheelkunde

Physical course - single
Postillion hotel Bunnik
5
Aan de slag met een kindvriendelijke(re) mondzorg
Een jonge patiënt moet behandeld worden voor cariës in het (melk)gebit. Een gaatje boren zonder verdoving behoort tot de mogelijkheden. Voor veel kinderen én ouders geen prettige ervaring. Nieuwe behandeltechnieken bieden een kindvriendelijker alternatief. In deze cursus leer je nieuwe vormen van effectief cariësmanagement toe te passen in de dagelijkse praktijk.
€ 595
Company Logo
05 Mar
Mar
18:30

KNMT

Webinar
Online
3
Inhoud Patiënten motiveren om goed voor hun eigen mond te zorgen. Dat lijkt heel simpel, maar veel mondzorgverleners voelen dagelijks frustratie als hun adviezen door patiënten niet worden opgevolgd. Denk maar aan die puber in je stoel die het niet voor elkaar krijgt om beter te poetsen. Of aan die ene patiënt die steeds terugkomt met ontstoken tandvlees bij haar brug omdat ze vergeet dagelijks te ragen. Terwijl je opnieuw je adviezen herhaalt, weet je eigenlijk al dat je deze patiënten de volgende keer met exact dezelfde problemen ziet. Hoe krijg je jouw patiënten zo ver dat ze de adviezen opvolgen en hun gedrag veranderen? En dan niet voor een week of 2, m