Module 1: Versterk jezelf met NLP

NLPEnergiepositieve energiemotivatiezelfvertrouwenmindsetverantwoordelijkheidenergielekkers

Deze e-learning biedt je als paramedicus een aantal basis gereedschappen en concrete oefeningen uit de NLP methodiek, gericht op bewustwording van je eigen valkuilen en op het versterken van je zelfverzekerdheid, vertrouwen, mindset, focus en balans in je leven. Deze e-learning biedt een kleine greep uit de mogelijkheden die de NLP methodiek biedt, maar het zijn wel de meest krachtige en praktische tools die je direct kunt toepassen in de praktijk. Om jezelf te versterken. En ook al om toe te passen in je dagelijkse praktijk.

155
5 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 155

Professions

Diëtist
5 Points
NVD
Ergotherapeut
5 Points
EN
Huidtherapeut
5 Points
NVH
Logopedist
5 Points
NVLF
Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB'er)
5 Points
NVBMR
Description

Aan het eind van deze e-learning heb je geleerd:

  • Wat de NLP methodiek is (Neuro Linguistisch Programmeren) en je hebt geleerd om een aantal concrete modellen uit de NLP methodiek toe te passen om je bewustzijn over je eigen gedrag en intrinsieke motivatie te vergroten. (Alle modellen heb je eerst zelf leren toepassen door middel van concrete zelfreflectie aan de hand van de geboden oefeningen, om deze vervolgens toe te passen in de behandeling van je cliënten.)
  • Hoe je energielekken en energiegevers kunt opsporen en benoemen (bij jezelf en je cliënten)
  • Hoe je SMART doelen stelt, ook al zijn de resultaten niet praktisch meetbaar en aan welke vormvoorwaarden gedragsdoelen en levensdoelen het beste kunnen voldoen om de doelen zo haalbaar mogelijk te laten zijn.
  • Hoe je cliënten kunt ondersteunen bij het formuleren van haalbare doelen en extra kunt motiveren, middels visualisatie en vraagtechnieken.
  • Om reactief gedrag te herkennen en deze om te buigen naar proactief gedrag.
  • Wat de kern-competenties en basis voorwaarden zijn voor daadkracht, verantwoordelijkheid en zelfzekerheid
  • Hoe jij beperkende gedachten van jezelf en cliënten kunt ombuigen naar een positieve mindset.
  • Het model van de Logische Niveaus van NLP toe te passen in reflectie naar jezelf en in de behandeling van je cliënten. Dit model is erop gericht om gedragsverandering op diepere lagen te ondersteunen.


Ergo Learning

info@ergolearning.nl
31614473565
30, Molenweide, Castricum, 1902CH