Basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg

praktijkmanagerpraktijkmanagementmanagementhuisartsenpraktijkhuisartsenzorgpraktijkondersteunersdoktersassistentdoktersassistentenpersoneelsmanagementverpleegkundedeclaratiesdeclaratiedeclaratieprocesinnovatieswet- en regelgeving

GEACCREDITEERD DOOR CPION - Deze opleiding is ontwikkeld door huisartsen en praktijkmanagers om jou tijdens deze opleiding de juiste tools aan te reiken waarmee je de verschillende managementtaken uit kunt voeren.

14 mei 2024
10:00 - 18:00
2799
In aanvraag
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 2799
Exclusief : Optioneel is module 13 Farmacie: € 350,00
Opmerking :12 modules in 7 lesdagen

Datum en locatie

14 mei 2024
10:00
18:00
Traaij 299, 3971GM, Driebergen
04 jun. 2024
10:00
18:00
Traaij 299, 3971GM, Driebergen

Beroepen

Praktijkmanager
Accreditation in aanvraag
0.01 Punten
KPM

Doelen

Je bent in staat om de verschillende managementtaken te vervullen, het overzicht te houden en te sturen op efficiëntie en rendement.
Je hebt inzicht gekregen in declaratie en boekhouding en je kunt de financiële gegevens van de eigen praktijk verwerken voor berekeningen en overzichten.
Je kunt innovatie of vernieuwingen binnen je eigen praktijk succesvol implementeren.
Je hebt de nodige actuele kennis van wet- en regelgeving en externe contacten die nodig zijn voor het uitoefenen van jouw taken.
Je bent in staat om het personeelsbeleid voor de eigen praktijk in kaart te brengen en uit te voeren.
Omschrijving

De praktijkvoering van een (apotheekhoudende) huisartsenpraktijk die voorheen nog kon worden gedaan door huisarts en assistenten heeft steeds meer behoefte aan ondersteuning van een praktijkmanager. Ben je werkzaam in de huisartsenzorg en voer je managementtaken uit, of zou je dat graag willen gaan doen? En is er in de eigen praktijk behoefte aan iemand die boven het niveau van de patiëntenzorg uitstijgt om de continuïteit te waarborgen en overzicht te houden? Deze opleiding is ontwikkeld door huisartsen en praktijkmanagers om jou tijdens deze opleiding de juiste tools aan te reiken waarmee je de verschillende managementtaken uit kunt voeren.


Certificering en accreditatie

De opleiding is op hbo-niveau geaccrediteerd door Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

Na het volgen van de Basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg, ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Doktersassistenten krijgen 33 accreditatiepunten, praktijkondersteuners 12 accreditatiepunten en verpleegkundigen en verzorgenden 47 accreditatiepunten aan het einde van de opleiding.

Sitis

Onze gecertificeerde en (hbo) geaccrediteerde opleidingen Praktijkmanagement in de huisartsenzorg zijn ontwikkeld met behulp van huisartsen, praktijkmanagers en andere professionals voor het managen van een huisartsenpraktijk.
info@sitis.nl
0882013860
167, Hofstraat, Eindhoven, 5641TD