Deze cursus is verlopen

Zorg in business

MBA voor zorgprofessionals
financieringfinanciënfinanciële administratieleiderschapskwaliteitenprofessioneel leiderschaporganisatiepraktijkorganisatiezorg

De zorg staat de afgelopen jaren financieel onder druk. Met als gevolg dat veel (beginnende) artsen en therapeuten uit het vak stappen. Hoe bieden we deze uitdagingen het hoofd? Wat kun je doen om personeel vast te houden? Welke financiële kansen liggen er juist nu voor het grijpen? Tijdens deze businessclass gaan we in op dit soort vraagstukken. In één dag praten we je bij over de belangrijkste management vaardigheden die jij als ondernemende zorgprofessional nodig hebt om een toekomstbestendige en succesvolle maatschap / praktijk op te bouwen!

950
In aanvraag
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 950

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN

Competenties

Communicatie 20 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Organisatie en financiering 60 %

Programma

Omschrijving

Blok 1: Toekomst van de zorg

Hoe houden we de zorg goed, toegankelijk en betaalbaar in de toekomst? Zorgvisionair Marcel Levi zal tijdens het eerste blok ingaan op deze vraag. Als gerenommeerd arts en bestuurder heeft hij bijgedragen aan de verbetering van de medische zorg en de ontwikkeling van innovatieve benaderingen voor de toekomst van de gezondheidszorg. Zijn inzichten hebben een blijvende impact gehad op de manier waarop we kijken naar de uitdagingen en kansen binnen de gezondheidszorg, met een voortdurende toewijding aan het streven naar hoogwaardige, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen.


Blok 2: Leiderschap, verandering en gedrag

Ben Tiggelaar is een bekende Nederlandse auteur, spreker en expert op het gebied van leiderschap, gedragsverandering en management. Zijn werk heeft een aanzienlijke invloed gehad op het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling in Nederland en daarbuiten. Met zijn seminar MBA in één dag heeft hij talloze professionals geïnspireerd en geholpen om effectiever te leiden en te veranderen. Voor deze businessclass heeft hij zich verdiept in de wereld van de zorg. Doe er je voordeel mee!


Blok 3: Ondernemen binnen de zorg

Ron Haanschoten is een zorgondernemer, die naast zijn praktijk diverse coöperaties en ondernemingen binnen de eerstelijns zorg opzette. Hij ijvert onvermoeibaar voor nieuwe businessmodellen, wijst op de noodzaak om meer uit innovaties te halen en wil de kwaliteiten van zorg nog beter zichtbaar maken. Samen met Daniël Buth zal hij uitleggen hoe je het vak meer vanuit een businessmodel kunt benaderen.


Blok 4: Hoe overtref je de verwachtingen van de patiënt?

Jos Burgers is een Nederlandse spreker, auteur en expert op het gebied van klantgerichtheid en klantloyaliteit. Hij heeft een uitgebreide achtergrond in marketing en heeft zich gespecialiseerd in het begrijpen van de behoeften van klanten en hoe bedrijven deze behoeften kunnen vervullen om een sterke klantrelatie op te bouwen. Tijdens deze businessclass voor zorgprofessionals geeft hij met de nodige humor tips en tops over hoe je een goede relatie kunt opbouwen met patiënten.



College 24

info@college24.nl
0334345730
22, Speelkamp, Leusden, 3831PE