Deze cursus is verlopen

Home overzicht Laparoscopie voor operatieassistenten

cursuslaparoscopiebasisvaardighedenpracticumpsychiatrie

In deze tweedaagse cursus komen alle basisvaardigheden van laparoscopie aan de orde. De theorielessen worden gevolgd door een practicum, waardoor de theorie meteen in de praktijk kan worden toegepast.

465
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 465

Beroepen

Operatieassistent
Accreditation in aanvraag
LVO
Omschrijving

We besteden aandacht aan de werking van alle apparatuur en hoe eventuele problemen op te lossen. Daarnaast komt de ideale opstelling per ingreep aan de orde. Verder gaan we in op de diathermie bij laparoscopische ingrepen en de specifieke complicaties hierbij. Tijdens deze dagen kun je de praktische vaardigheden van het camera voeren en assisteren in de endotrainer eigen maken.

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

​Het Wenckebach Instituut is onderdeel van het UMCG en richt zich op de ontwikkeling en opleiding van professionals in de zorg. Het Wenckebach Instituut bestaat uit: Postgraduate School of Medicine School of Nursing & Health Expertisecentrum Communicatie, Leiderschap, Assessment en Samenwerking Wenckebach Skill Center UMCG Innovatiepoli: eerste hulp bij innovatie! Het Wenckebach Instituut werkt ook voor andere zorginstellingen in Noord- en Oost-Nederland en in specifieke gevallen ook voor landelijke en internationale opdrachtgevers. Veel gebeurt ’op maat’, in nauw overleg met opdrachtgevers.