E-Learning - Epilepsie en verstandelijke gehandicapten in de ANW

epilepsiechronische neurologische aandoeningneurologischneurologieneurologische aandoeningverstandelijk gehandicaptverstandelijk gehandicaptengehandicaptgehandicaptenavonddienstnachtdienstweekenddiensten

Epilepsie is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening. In Nederland heeft ongeveer één op de honderdvijftig mensen een vorm van epilepsie

71
1 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 71
Opmerking :1 jaar toegankelijk vanaf moment van aankoop

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
1 Punten
ABC1, NVAVG
Huisarts
1 Punten
ABC1
Kinderneuroloog
1 Punten
NVKN
Neuroloog
1 Punten
NVN
Physician Assistant
1 Punten
ABC1, NVAVG, NVN, NVKN
Omschrijving

Epilepsie is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening. In Nederland heeft ongeveer één op de honderdvijftig mensen een vorm van epilepsie. Die verhouding is bij mensen met een verstandelijke beperking zelfs één op de drie.


*ANW staat voor Avond- , Nacht- en Weekenddiensten


Inhoud

De cursus bestaat uit vier verschillende delen. Het eerste deel, met de titel “De eerste aanval”, start met een inleiding en een praktijkgerichte casus. Daarna volgt de theoretische uitleg voorzien van video’s die verschillende epileptische aanvallen tonen. Na afloop worden deze aanvallen geanalyseerd. Binnen de theorie is veel ruimte voor verdiepende informatie.


De andere drie delen van deze cursus kennen een soortgelijke opbouw, waarin casuïstiek en theorie elkaar afwisselen ondersteund met schema’s, tekeningen en vragen. De cursus sluit af met een toets, waarmee je jouw opgedane kennis kunt testen. Ben je niet geslaagd voor de toets, dan kun je deze twee keer herkansen.

Zorgscholing

info@zorgscholing.nl
0855607302
29, Raadhuislaan, Oss, 5341GL