Deze cursus is verlopen

NVK Congres 2022

43e editie van het jaarlijkse NVK congres georganiseerd onder de vleugels van SCEM.
kinderartsverpleegkundigegespecialiseerd verpleegkundigeAJN NVKalgemene ledenvergaderingnieuwste wetenschappelijke inzichtenkinderarts in opleidinggezonde generatieklaar voor de toekomstlifestylearts maatschappij en gezondheid

In 3 dagen willen we u aan de hand van overkoepelende thema’s als ‘less is more, in de brede betekenis’ en ‘lifestyle’ inspireren met nieuwe wetenschappelijke inzichten, de vertaalslag naar de praktijk en key-note sprekers van naam en faam.

90 - 795
In aanvraag
Congres
Physical course - single

Prijzen

Variabel € 90 - 795
Opmerking :Voor prijsspecificatie: zie 'Omschrijving'

Beroepen

Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABSG
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABSG
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in aanvraag
ABSG
Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde KNMG
Accreditation in aanvraag
ABSG
Arts maatschappij en gezondheid
Accreditation in aanvraag
ABSG
Omschrijving

Accreditatie

Kijk voor de meest actuele èn volledige informatie van deze bijeenkomst op: https://www.scem.nl/agenda. De informatie op onze website is te allen tijde leidend.


3-daags NVK congres, Arnhem

Op 8, 9 en 10 juni vindt ons jaarlijkse NVK Congres plaats, de 43e editie al weer. En wij als congrescommissie hopen dit keer u allen daadwerkelijk ‘live’ te mogen ontmoeten in de mooie omgeving van Papendal.


We beginnen iedere dag met een plenaire sessie, daarna heeft u de keuze uit vijf parallelprogramma’s met symposia, workshops en sponsorsessies.


  • Op woensdag staat zoals vanouds de Simon van Creveld-lezing op het programma. Ook zullen ambitieuze jonge onderzoekers u SLAMmen met de nieuwste inzichten.
  • Op donderdag 9 juni is dit jaar een mooi programma samengesteld met de NVFK, Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie, met als thema de ‘Gezonde Generatie’. Tevens vindt op deze dag de ALV plaats, het NVK-bestuur nodigt u dan uit in gesprek te gaan over kansen & knelpunten.
  • Vrijdag 10 juni wordt geopend door de keynote lecture van Marcel Levi. En opnieuw een gezamenlijk programma met de AJN met dit jaar als thema ‘Klaar voor de Toekomst’ over de ontwikkeling van ieder kind naar volwassenheid. Hier spelen lifestyle-elementen als gezond eten, bewegen en goed slapen een rol. Maar ook hoe maken we tieners weerbaar tegen maatschappelijke en sociale druk.


Sociaal programma

Na 2 jaar het sociale (avond)programma te hebben gemist, nodigen we u van harte uit om ook hieraan deel te nemen.

  • Op woensdag 8 juni staan na het diner weer de Pedtalks vanuit Praktische Pediatrie op het programma.
  • Op donderdag 9 juni gaan we genieten van een Summer BBQ, heerlijk buiten in de avondzon. Na het diner weer een spraakmakend optreden van het Concilium Paediatricum Hilaricum en tot slot de voetjes van de vloer met de band The Recipe.


Kortom, genoeg momenten om in de sportieve omgeving, tussen de sessies door in de congresgangen en foyer, of tijdens de avonden met een drankje uw collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. We hopen u allemaal te ontmoeten op 8, 9 en 10 juni in Papendal om ons vak met elkaar te delen!

Rianne Oostenbrink

Voorzitter congrescommissie 2022


Overnachten

Evenals voorgaande jaren dient u uw hotelkamer rechtstreeks bij de locatie te boeken. Overnachten in hotel Papendal is mogelijk vanaf dinsdag 7 juni.


De kosten bedragen:

1-persoonskamer

Standaard kamer: € 129

Superior kamer: € 144

2-persoonskamer

Standaard kamer: € 149

Superior kamer: € 164


Genoemde hotelkamerprijzen zijn incl. ontbijt en excl. € 2,00 toeristenbelasting per persoon per nacht. Voor het boeken van een kamer, stuur dan een email naar hotel@papendal.nl onder vermelding van de actiecode: NVK2022

Inschrijfgeld

     NVK-leden    Gereduceerd*    Niet-leden

1. Volledig programma

incl. sociaal programma     € 695    € 485    € 795

2. Dagprogramma 8-6    € 255    € 185    € 285

3. Avondprogramma

NVK 8-6   € 120    €120    € 120

4. Dagprogrmma 9-6    € 255    € 185   € 285

5. Avondprogramma 9-6    € 145   € 145    € 145

6. Avondprogramma

AJN 9-6   -    € 90    -

7. Dagprogramma 10-6    € 255    € 185    € 285


Bij inschrijving na 18 mei worden € 50 administratiekosten per persoon in rekening gebracht.


* Inschrijfgelden voor NVK-seniorleden, NVK-juniorleden, AIOS/ANIOS, SLAMmers, arts M&G, jeugdarts, paramedici en verpleegkundigen

SCEM

Wij willen professionals helpen de zorg te verbeteren. En daarom ontwikkelen en organiseren we (na)scholingsprogramma’s. Programma’s die je terugvoeren naar de gemeenschappelijk kern waarin we elkaar vinden; namelijk de patiënt. Geïnteresseerd in onze nascholingen, vul het formulier Houd mij op de hoogte in op www.scem.nl
scem@scem.nl
0345576642
6, Brenkmanweg, Culemborg, 4105DH