Deze cursus is verlopen

Masterclass: de multicausaliteit van parodontale aandoeningen

literatuurclassificatiesysteemdiagnosecomplicatiesinhoudcriteriaaandoeningentoelichten

Deze cursus belicht de literatuur achter het recent geïntroduceerde wereldwijde classificatiesysteem en dat verder strekt dan het Staging and Grading. Het gaat dieper in op de criteria voor de diagnose gezond parodontium, gingivitis, parodontitis en peri-implantitis maar ook andere parodontale afwijkingen.

625
7 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 625

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
7 Punten
KRM
Omschrijving

Deze cursus belicht de literatuur achter het recent geïntroduceerde wereldwijde classificatiesysteem en dat verder strekt dan het Staging and Grading. Het gaat dieper in op de criteria voor de diagnose gezond parodontium, gingivitis, parodontitis en peri-implantitis maar ook andere parodontale afwijkingen. Hiervoor worden de achterliggende factoren voor de verschillende aandoeningen en classificaties besproken en de implicaties voor de klinische behandeling toegelicht.

NVM-educatie mondhygiënisten

Het nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM – Onderzoek en Scholing. Door middel van een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.
educatie@mondhygienisten.nl
0306571985
40, Groenewoudsedijk, Utrecht, 3528BK