Professions
Companies
count-province
61 Results
Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
15 Apr
Apr
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Amsterdam
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 199.5
16 Apr
Apr
15:00

Academie Kindertandheelkunde

Physical course - single
Postillion hotel Bunnik
5
Aan de slag met een kindvriendelijke(re) mondzorg
Een jonge patiënt moet behandeld worden voor cariës in het (melk)gebit. Een gaatje boren zonder verdoving behoort tot de mogelijkheden. Voor veel kinderen én ouders geen prettige ervaring. Nieuwe behandeltechnieken bieden een kindvriendelijker alternatief. In deze cursus leer je nieuwe vormen van effectief cariësmanagement toe te passen in de dagelijkse praktijk.
€ 595
Company Logo
16 Apr
Apr
20:00

Prelum Uitgevers

Webinar
Online
1.5
In deze DentTalk webinar koppelen Koen van Westing en Nicoline van der Kaaij de belangrijkste punten uit de orthodontische diagnose aan een signaleringsmoment. Het doel is de juiste patiënten op het juiste moment bij de orthodontist te krijgen. Verder bespreken zij in wat nou het beste behandelplan voor de patiënt is, met aandacht voor de diagnose, de probleemlijst en de behandeldoelen, maar ook voor verzekeringen, therapietrouw en de ontwikkelingen in de (digitale) orthodontie.
€ 50 - 70
Company Logo
Course banner
17 Apr
Apr
09:00
€ 890

Academie voor Motivatie & Gedragsverandering

Physical course - series
Eindhoven
0-36
Benieuwd hoe u meer resultaten boekt bij het motiveren van uw patiënten? Tijdens deze training leert u hoe u patiënten/cliënten kunt gidsen naar verandering. De onderliggende methodiek van deze training is Motivational Interviewing. Deze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode is relatief eenvoudig aan te leren door de zorgprofessional. Door de intrinsieke motivatie van de patiënt/cliënt te vergroten worden zeer goede resultaten geboekt. Zo blijkt uit onderzoek* onder andere dat de patiënt/cliënttevredenheid toeneemt, patiënten/cliënten meer aan lichaamsbeweging doen en meer patiënten/cliënten vervolgafspraken maken.
Course banner
€ 890
Company Logo
18 Apr
Apr
09:00

ACTA Dental Education B.V.

Physical course - single
ACTA
7
Deze cursus is een vervolg op de ‘Basiscursus angstbeheersing in de praktijk’ en biedt de mogelijkheid u te bekwamen in twee van de meest krachtige methodieken om angst van patiënten te reduceren: cognitief herstructureren en graduele blootstelling.
€ 525
Company Logo
19 Apr
Apr
09:00

ACTA Dental Education B.V.

Physical course - series
ACTA
12.5-13
Als zorgprofessional is angst bij de patiënt niet uit de dagelijkse praktijk weg te denken. Met de toepassing van lachgas-anxiolyse kunnen er veel meer behandelingen mogelijk zijn. Lachgas is een veilig middel, dat snel in- en uitgewerkt is en maar weinig contra-indicaties kent.
€ 1250
Company Logo
19 Apr
Apr
09:30

Ivoren Kruis

Physical course - single
Bureau Ivoren Kruis, Naarden
4.5
Wil je cariës bij kinderen voorkomen en hier binnen je praktijk op een gestructureerde manier invulling aan geven middels de methode Gewoon Gaaf? Mis deze praktische cursusdag dan niet! Een paar keer per jaar organiseren wij op ons bureau in Naarden cursussen voor het hele mondzorgteam, om Gewoon Gaaf goed te kunnen toepassen. Het is ook mogelijk om de cursus in uw eigen praktijk te organiseren.
€ 230 - 345
Company Logo
19 Apr
Apr
10:00

Dental Best Practice B.V.

Physical course - single
Hoorn
0-5.5
Na een inleidende presentatie volgt een live demo en hands-on training waarbij de simulatie van een aantal getoonde clinical cases aan bod komen. Je gaat als cursist in de hands-on nadoen wat de cursusleider voordoet. Het bij de cursus gebruikte materiaal is van IPS Empress Direct.
€ 695
Company Logo
19 Apr
Apr
10:00

Dental Best Practice B.V.

Physical course - single
Nijkerk
37
De opleiding Kindertandheelkunde is bedoeld voor tandartsen en mondhygiënisten met grote affiniteit voor de jonge patiënt. Wellicht heb je gemerkt dat je best goed bent in het behandelen van de jonge patiënt, maar mis je net even de juiste ‘know-how’. De leergang zorgt door middel van theorie, casuïstiek en hands-on voor verbreding en verdieping van je kennis op het gebied van de kindertandheelkunde en helpt je bij het (nog) beter kunnen behandelen van kinderen.
€ 5295
Company Logo
20 Apr
Apr
09:00

Noordelijk Instituut voor Scholingen

Physical course - single
Van der Valk Hoogkerk
Motiverende gespreksvoering (MG) streeft naar samenwerking, waarbij de patiënt als expert wordt beschouwd op het gebied van zijn eigen leven, met zijn eigen wensen en mogelijkheden, terwijl de professional de tandheelkundige expertise inbrengt.
€ 595
Company Logo
25 Apr
Apr
18:00

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

Physical course - single
UMC Groningen
Indicaties en uitdagingen
In deze klinische avond staan nieuwe ontwikkelingen en inzichten in de orthodontie centraal. Diverse aspecten van de orthodontische behandeling passeren de revue. Het programma begint met de start van de behandeling en het cruciale belang van een tijdige verwijzing en eindigt met de retentie na de actieve behandeling. Uiteraard zullen veranderende inzichten in behandelingen met aligners deze avond niet ontbreken. We kijken uit naar een inspirerende en educatieve avond.
€ 95
Company Logo
07 May
May
20:00

Prelum Uitgevers

Webinar
Online
1
In deze DentTalk webinar bespreekt tandarts Phillip van Rijn hoe digitale scanners werken, de voor- en nadelen van deze technieken en nog belangrijker: hoe toepasbaar ze zijn in de algemene praktijk. Tevens gaat hij dieper in op de verscheidenheid aan scanners en hun nauwkeurigheid en precisie.
€ 50 - 70
Company Logo
10 May
May
09:30

Dental Best Practice B.V.

Physical course - single
Nijkerk
6
Kennis van algemene ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en stollingsstoornissen, is een voorwaarde om als mondhygiënist verantwoord te kunnen werken.
€ 525
Company Logo
15 May
May
09:00

Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde - UMCG

Physical course - single
UMCG
17-19
Geriatrische tandheelkunde in een notendop
Binnen de gezondheidszorg vinden grote veranderingen plaats. Door de vergrijzing komen er steeds meer ouderen en deze ouderen worden steeds ouder, veelal met een eigen dentitie. In het belang van ouderen zelf maar ook om de zorg in zorginstellingen beheersbaar te houden is het overheidsbeleid er op gericht om zorgafhankelijke kwetsbare oudere zo lang als mogelijk thuis te blijven verzorgen, daarbij ondersteund door (semi-) professionele hulp, familie en mantelzorgers. Ook mondzorg voor deze groep valt daarmee onder de eerste lijn. Om zorg te kunnen verlenen aan kwetsbare ouderen is kennis nodig die vakverbreding vraagt. Kennis over ouderdomsziekten, hoe om te gaan met dementie, polyfarmacie etc. De Masterclass gerodontologie is daarom ontworpen en heeft tot doel ervaren tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici die mondzorg verlenen aan kwetsbare ouderen dan wel interesse hebben om deze zorg in de nabije toekomst te verlenen meer kennis te geven over de geriatrie.
€ 1695
Company Logo
16 May
May
09:00

Maxwise Trainingen

Physical course - single
Maxwise V.O.F.
9
In deze krachtige communicatietraining leer je jouw unieke manier van communiceren kennen en die van een ander. Je leert hierop inspelen zodat communiceren, motiveren en instrueren makkelijker gaat.
€ 650
Company Logo
map icon