Professions
Companies
count-province
88 Results
Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)

Populair

course image
€ 1245 La Vie Meeting Center 03-11-2023

Gezondheidsrecht voor zorgprofessionals

Uitgelicht

course image
€ 425 03-10-2023

Gezond eten voor gezonde tanden

course image
€ 395 Holiday Inn Eindhoven 17-11-2023

Voor jezelf opkomen

course image
€ 69

Diagnostiek van gebitsslijtage

29 Sep
Sep
09:00

DentalCens

Physical course - single
Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Parodontologie is Sexy
Cosmetische tandheelkunde is veelgevraagd en implantologie is hip. En weet u dat parodontologie niet alleen essentieel is, maar ook heel sexy? Kom naar Paro Open 2023 en laat u gedurende twee dagen verleiden tot een hernieuwde kennismaking met dit aantrekkelijke vakgebied.
€ 899
Company Logo
29 Sep
Sep
10:30

Heidi Peeters

Physical course - single
Kasteel de Vanenburg
13.5
Communicatie in de praktijk
Een goede behandelaar-patiënt relatie bevordert de mondgezondheid van de patiënt en vergroot de kwaliteit van behandelen. Om een goede relatie te onderhouden is het nodig om verbinding te creëren tussen jou en de ander. Wanneer je gedrag wil veranderen bij jouw patiénten is effectieve communicatie belangrijk. Hierbij is kennis van communicatieve vaardigheden essentieel. Wanneer we hier dieper op ingaan zul je ontdekken dat er aan de manier hoe jij met anderen communiceert veel bewuste en onbewuste patronen ten grondslag liggen.
€ 1250
Company Logo
29 Sep
Sep
13:30

Dental Best Practice B.V.

Physical course - series
Kasteel Engelenburg
17
Functionele klachten en Psychodiagnostiek: daar gaat de cursus over. En over de 3-sporen-anamnese, de methode die je helpt het verschil te zien tussen oorzaak en gevolg.
€ 1385
Company Logo
03 Oct
Oct
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Wormer
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 194.5
03 Oct
Oct
15:00

Academie Kindertandheelkunde

Physical course - single
Postillion hotel Bunnik
5
“Mijn kind snoept weinig en tóch heeft ze zoveel gaatjes. Van de tandarts moet ik letten op suiker, maar ook dat eten we amper!” Terwijl moeder dit vertelt eet dochterlief een pakje droge crackers. En dat blijkt niet haar enige tussendoortje die dag. Vaak beseffen ouders nog niet dat naast wát en hoevéél kinderen eten, het ook belangrijk is hoe váák kinderen eten. Hier ligt een taak voor de tandheelkundige zorgverlener. Een volledig, gezond voedingsadvies aan ouders kunnen overdragen: dat staat in deze cursus centraal.
€ 425
Company Logo
03 Oct
Oct
18:30

Gifeco Training & Advies

Physical course - single
Heel
2-4
Doel: Het geleerde in de basistraining BHV herhalen en zodoende de kennis bijhouden zodat er adequaat kan worden gehandeld tijdens een calamiteit.
€ 90
Company Logo
Course banner
04 Oct
Oct
09:00
€ 890

Academie voor Motivatie & Gedragsverandering

Physical course - series
Drachten
0-36
Benieuwd hoe u meer resultaten boekt bij het motiveren van uw patiënten? Tijdens deze training leert u hoe u patiënten/cliënten kunt gidsen naar verandering. De onderliggende methodiek van deze training is Motivational Interviewing. Deze effectieve en wetenschappelijk onderbouwde methode is relatief eenvoudig aan te leren door de zorgprofessional. Door de intrinsieke motivatie van de patiënt/cliënt te vergroten worden zeer goede resultaten geboekt. Zo blijkt uit onderzoek* onder andere dat de patiënt/cliënttevredenheid toeneemt, patiënten/cliënten meer aan lichaamsbeweging doen en meer patiënten/cliënten vervolgafspraken maken.
Course banner
€ 890
Company Logo
05 Oct
Oct
17:30

Ivoren Kruis

Physical course - single
Bureau Ivoren Kruis, Naarden
3-3.5
Werk jij met de methode Gewoon Gaaf en kun je extra kennis, inspiratie en oefeningen gebruiken? Mis deze praktische cursusavond dan niet!
€ 130 - 195
Company Logo
05 Oct
Oct
19:00

Dental Best Practice B.V.

Physical course - single
Hoorn
Er geldt een verplichte nascholing voor tandartsen/kaakchirurgen en orthodontisten die zijn opgeleid tot Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS)Wetenschappelijke literatuur op het gebied van de stralingsbescherming en radiologie vat de voorwaarden voor het gebruik van röntgenstraling in de tandheelkunde op relevante za