Deze cursus is verlopen

Training Lokale Anesthesie

lokale anesthesielokaal anesthesie

Tijdens deze twee daagse training wordt de mondzorgprofessional bewust en bekwaam in het geven van infiltratie- en geleidings anesthesie.

925
11 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 925

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
11 Punten
KRM
Omschrijving

Tijdens deze twee daagse training wordt de mondzorgprofessional bewust en bekwaam in het geven van infiltratie- en geleidings anesthesie.

In de praktijk wanneer het team goed op elkaar afgestemd is, wordt er efficiënter gewerkt en naar de klant toe gerichter zorg worden verleend. Daarvoor moet de tandarts taken delegeren en aanwijzingen geven. In de wet Big is dit vastgelegd en tijdens deze training wordt hier zorgvuldig aandacht aanbesteed.


Programma:

Op dag 1 zal het ochtend gedeelte bestaan uit een theoretisch gedeelte. In de middag zal er geoefend worden met het geven van infiltratie- en geleidings anesthesie. In de tussenliggende weken na dag 2 zal de deelnemer in de praktijk anesthesie moeten toedienen bij patiënten. De tandarts speelt hierbij een begeleidende rol.


Op dag 2 zal een herhaling van de theorie plaats vinden en aandacht worden geschonken aan de andere vorm van lokale anesthesie zoals bijv intraligamentaire anesthesie. Ook zal er ruimschoots aandacht zijn voor vragen die tijdens de praktijkmomenten in de tussenliggende periode zijn ontstaan. Aansluitend zal een theorie en praktijkexamen plaatsvinden.


Doel:

Het toedienen van infiltratie- en geleidingsanesthesie bij patiënten op aanwijzing van een tandarts.

DentCoach

DentCoach brengt de mondzorg professional op een hoger niveau
info@DentCoach.nl
0642223639
2, Helmkruid, Amersfoort, 3824NV