Deze cursus is verlopen

Richtlijn tandletsel

tandtandengebittandletselRichtlijn Tandletsel

De cursus Richtlijn tandletsel voert u door de betreffende richtlijn heen, en controleert met behulp van vragen of u de Richtlijn begrepen heeft.

745 per jaar
2 Punten
E-learning
E-learning

Prijzen

Abonnement € 745 per jaar

Beroepen

Tandarts
19 Oct 2020
18 Oct 2021
2 Punten
KRT

Competenties

Medische handelen 40 %
Kennis en wetenschap 60 %

Sprekers

Mr. drs. A. van Zon

Tandarts, juridisch adviseur
Astrid van Zon is afgestudeerd als tandarts aan de RUG in 1981. Na 16 jaar als tandarts gewerkt te hebben heeft zij haar praktijk verkocht i.v.m. een ongeval met haar hand. Na haar rechtenstudie aan de Radboud universiteit heeft zij een periode als juridisch adviseur gewerkt en bij E-wise voor het opzetten van een pakket cursussen voor tandartsen. Momenteel is zij werkzaam vanuit Advies van Zon als adviseur en doet opdrachten voor de ANT en de NMT. Daarnaast begeleidt zij praktijken bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van ISO/ HKZ en is zij materiedeskundige voor TUV en het Keurmerk instituut voor certificeringen van tandartspraktijken.

Drs. Y. Bastiaanse

Tandarts

Doelen

Wat de Richtlijn tandletsel inhoudt.
De Richtlijn tandletsel toe te passen in de praktijk.
De door de Richtlijn aanbevolen handelwijze bij verschillende soorten tandletsel.
Omschrijving

De cursus Richtlijn tandletsel voert u door de betreffende richtlijn heen, en controleert met behulp van vragen of u de Richtlijn begrepen heeft. U neemt kennis van en leert omgaan met de aanbevelingen van de richtlijnwerkgroep. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op uitgebreide studie van de literatuur over tandletsel, en waar die geen uitkomst bood, op de door de werkgroepleden bereikte consensus.

CME-Online

info@CME-Online.nl
0302644100
40, Janssoniuslaan, Utrecht, 3528AJ