Deze cursus is verlopen

Cardiologie Kennis Sessie

Nieuwe inzichten voor uw hypercholesterolemie patiënt: de rol van de huisarts
cardiologieHypercholesterolemiecardiovasculaire systeem

Schrijf u in voor een van de online, geaccrediteerde Cardiologie Kennis Sessies. In deze sessies zal de cardiovasculaire problematiek in de dagelijkse (huisarts) praktijk centraal staan.

Gratis
In aanvraag
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
1 Punten
ABC1
Huisarts
Accreditation in aanvraag
1 Punten
ABC1
Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
1 Punten
ABC1, NAPA
Praktijkondersteuner Huisarts - kind en jeugd (POH-GGZ Kind & Jeugd)
Accreditation in aanvraag
1 Punten
NVvPO
Praktijkondersteuner Huisarts - Somatiek (POH-S)
Accreditation in aanvraag
1 Punten
NVvPO

Sprekers

Dr Martin Hemels

Cardioloog

Dr Marcel Hovens

Internist

Drs Sebastiaan van Beek

Huisarts
Omschrijving

Dagelijks komen er in uw praktijk patiënten op het spreekuur met (ernstige) cardiovasculaire risicofactoren die, ondanks uw goede zorgen, toch een cardiovasculair event krijgen. Hoe kunt u deze patiënten zo goed mogelijk zelf behandelen, maar ook hoe ziet de samenwerking met de tweede lijn er bij deze patiënten uit?

In de Cardiologie Kennis Sessies praten drie deskundigen, internist dr Marcel Hovens, cardioloog dr Martin Hemels en huisarts drs Sebastiaan van Beek, u aan de hand van casuïstiek en de NHG standaard bij.

Op dinsdag 23 april van 19:00 tot 20:30 zal de Cardiologie Kennis Sessie gericht zijn op de patiënt met hypercholesterolemie. De casuïstiek van deze patiënten zal worden onderverdeeld in zeer hoog risico, hoog risico en statine intolerante patiënten. Door deze groepen apart in te delen komen de nieuwe behandelingsmogelijkheden aan bod, maar zal ook inzichtelijk worden wat voor u als huisarts de mogelijkheden zijn en hoe de samenwerking met de tweede lijn eruit ziet.

Deze webinarserie bestaat uit twee delen. Dit live webinar op dinsdag 23 april en een live webinar op woensdag 20 maart over de nieuwe NHG-standaarden atriumfibrilleren en DVT/longembolie. In het inschrijfformulier kunt u zich ook direct opgeven voor het webinar van 20 maart.


NL/BEM/02/24/0002

DS Academie - Daiichi Sankyo

260, Boeingavenue, Schiphol-Rijk, 1119PZ