Geriatric Education for Emergency Medical Services (GEMS) BLS

BLSGEMS

De groeiende vergrijzing heeft gevolgen voor de hulpverlening van ambulancezorgprofessionals. Passende zorg bieden aan de geriatrische patiënt vraagt om specifieke kennis. Tijdens deze training leer je hoe je de oudere patiënt nog beter kunt begeleiden in de ambulance.

27 mei 2024
08:30 - 16:00
585
6 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 585

Datum en locatie

27 mei 2024
08:30
16:00
Bouw en Infra park 110, 3847LG, Harderwijk

Beroepen

Ambulancechauffeur
6 Punten
Register Z
Dermatologie-assistent
6 Punten
Register Z
Endoscopie-assistent
6 Punten
Register Z
Praktijkondersteuner Huisarts (POH)
6 Punten
Register Z
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
6 Punten
V&VN

Doelen

Je bent in staat om specifiek op ouderen gerichte zorg te verlenen, met ouderen en hun zorgverleners te communiceren en herkent o.a. trauma, verwaarlozing en mishandeling bij ouderen.
Omschrijving
  • De waarde van de GEMS training zit in het bieden van een ander perspectief op de benadering en behandeling van oudere patiënten. Je focust bij ouderen niet uitsluitend op een enkele aandoening, maar hebt oog voor de persoon als geheel.
  • Het programma wisselt theorie en nieuwe inzichten af met praktische oefeningen met betrekking tot het verlenen van zorg aan ouderen. Hierbij worden verschillende werkvormen gebruikt, zoals presentaties, filmfragmenten en vaardigheids- en scenariotrainingen.
  • De begeleiding is in handen van speciaal hiervoor opgeleide instructeurs. De training vindt plaats in realistische simulatieruimten met moderne faciliteiten. Dit vergroot het leerrendement en de toepasbaarheid in de praktijk.


Academie voor Ambulancezorg

info@academievoorambulancezorg.nl
0341467560
110, Ceintuurbaan 2, gebouw, Harderwijk, 3847LG