Deze cursus is verlopen

Cardio-technics

Wat weten we eigenlijk feitelijk allemaal van cardiac devices? Natuurlijk kennen we de pacemaker en de ICD van naam en wat ze moeten doen. Maar hoe goed zijn we op de hoogte wat ze nu in feite echt doen? Wat moeten wij met de devices als iemand ernstig ziek is of sterker nog, als iemand overleden is? Wat zien we nu feitelijk op een ECG als er een pacemakerritme wordt getoond. Wat voor soorten kennen we en wat moeten wij als huisarts daar nu...

60
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 60
Opmerking :De kosten van de cursus bedragen 60 euro. Deze dienen door de deelnemer overgemaakt te worden op IBAN nummer NL45ABNA0409024694 t.n.v. de penningmeester WDH, ABN/AMRO te Tholen, o.v.v. de datum van de nascholing en naam van de deelnemer. Bij geen betaling vindt geen accreditatie plaats.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
3 Punten
ABC1
Huisarts
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
3 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 40 %
Samenwerken 20 %
Communicatie 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Reinart Dorman, cardioloog in het Bravisziekenhuis Roosendaal, wil ons komen bijpraten over “Devices in de cardiologie” (ICD etc.)

We krijgen uitgebreide uitleg over indicaties en werking. Wanneer komt iemand in aanmerking en wat moet je met die dingen als huisarts?

Na vanavond zijn we helemaal bijgepraat en kunnen we weer met een gerust hart aan de slag.

Inleiding

Wat weten we eigenlijk feitelijk allemaal van cardiac devices? Natuurlijk kennen we de pacemaker en de ICD van naam en wat ze moeten doen. Maar hoe goed zijn we op de hoogte wat ze nu in feite echt doen? Wat moeten wij met de devices als iemand ernstig ziek is of sterker nog, als iemand overleden is? Wat zien we nu feitelijk op een ECG als er een pacemakerritme wordt getoond. Wat voor soorten kennen we en wat moeten wij als huisarts daar nu mee?

WDH Bergen Op Zoom IA06-220

huisarts@ejdekorte.demon.nl
94, Tanzanietdijk, Roosendaal, 4706TE