Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • masterclass eHealth strategie voorjaar 2019

  De editie 2019 focust op actuele thema’s en vraagstukken. Technologie als hulpmiddel voor krapte op de arbeidsmarkt en efficiëntere bedrijfsvoering. Lopende en toekomstige subsidieprogramma’s (VIPP, OPEN, MedMij) en hoe u daar als bestuurder of IT-verantwoordelijke mee te maken krijgt. De inzet en impact van kunstmatige intelligentie in zorgorganisaties en ziekenhuizen. Met gastdocenten en in plenaire discussies gaan we in op deze actuele vraagstukken.

  place Soest
  add 40 punten
  euro_symbol € 5,500.00
  event 07-02-2019 tot 21-06-2019
  access_time 09:00 - 12:00

  * Prijs: € exclusief verblijfskosten en de studiereis.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  07-02-2019 t/m 21-06-2019 09:00 - 12:00 Soest
  description

  Omschrijving

  eHealth begint in alle geledingen van de zorg door te dringen. Maar wat zijn de mogelijkheden de komende drie jaar? Welke keuzes maak ik wel en niet? Hoe implementeer ik eHealth in mijn bedrijfsprocessen? Hoe ontwikkel ik en hoe schaal ik eHealth op? Hoe borg ik de eHealth portefeuille in mijn organisatie en governance? Wat is de rol van het bedrijfsleven?

  In de masterclass eHealth strategie krijgt u de bouwstenen voor de eHealth paragraaf in uw strategisch beleidsplan aangereikt. Dit gebeurt door docenten uit de wetenschap, de praktijk en het bedrijfsleven die u inspireren, uitdagen en leren om eHealth te gaan (laten) gebruiken in uw organisatie.

  In de verschillende cursusblokken krijgen deelnemers een conceptueel en praktisch kader om binnen hun organisatie op een onderbouwde manier betere keuzes te maken bij de toepassing van eHealth technologie over de volle breedte: van patiëntenportalen en apps voor cliënten tot de ICT-infrastructuur en regionale samenwerking, van zelfmanagement-tools voor chronische patiënten tot eMental-health interventies.

  list

  Programma

  Blok 1: analyse van externe factoren

  Blok 2: impact op organisatie & digitale competenties organisatie

  Blok 3: selectie & implementatie

  business

  Organisatie

  business Digital Health Strategy B.V.
  mail_outline jan@smarthealth.nl
  place Vondellaan 74 3521 GH Utrecht
  keyboard_arrow_up