Deze cursus is verlopen

masterclass eHealth strategie voorjaar 2019

De editie 2019 focust op actuele thema’s en vraagstukken. Technologie als hulpmiddel voor krapte op de arbeidsmarkt en efficiëntere bedrijfsvoering. Lopende en toekomstige subsidieprogramma’s (VIPP, OPEN, MedMij) en hoe u daar als bestuurder of IT-verantwoordelijke mee te maken krijgt. De inzet en impact van kunstmatige intelligentie in zorgorganisaties en ziekenhuizen. Met gastdocenten en in plenaire discussies gaan we in op deze...

5500
40 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 5500
Opmerking :exclusief verblijfskosten en de studiereis.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
01 Jan 2019
31 Dec 2019
40 Punten
ABC1
Huisarts
01 Jan 2019
31 Dec 2019
40 Punten
ABC1
Physician Assistant
01 Jan 2019
31 Dec 2019
40 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
01 Jan 2019
31 Dec 2019
40 Punten
ABC1

Competenties

Kennis en wetenschap 100 %
Omschrijving

Omschrijving

eHealth begint in alle geledingen van de zorg door te dringen. Maar wat zijn de mogelijkheden de komende drie jaar? Welke keuzes maak ik wel en niet? Hoe implementeer ik eHealth in mijn bedrijfsprocessen? Hoe ontwikkel ik en hoe schaal ik eHealth op? Hoe borg ik de eHealth portefeuille in mijn organisatie en governance? Wat is de rol van het bedrijfsleven?

In de masterclass eHealth strategie krijgt u de bouwstenen voor de eHealth paragraaf in uw strategisch beleidsplan aangereikt. Dit gebeurt door docenten uit de wetenschap, de praktijk en het bedrijfsleven die u inspireren, uitdagen en leren om eHealth te gaan (laten) gebruiken in uw organisatie.

In de verschillende cursusblokken krijgen deelnemers een conceptueel en praktisch kader om binnen hun organisatie op een onderbouwde manier betere keuzes te maken bij de toepassing van eHealth technologie over de volle breedte: van patiëntenportalen en apps voor cliënten tot de ICT-infrastructuur en regionale samenwerking, van zelfmanagement-tools voor chronische patiënten tot eMental-health interventies.

Inleiding

De editie 2019 focust op actuele thema’s en vraagstukken. Technologie als hulpmiddel voor krapte op de arbeidsmarkt en efficiëntere bedrijfsvoering. Lopende en toekomstige subsidieprogramma’s (VIPP, OPEN, MedMij) en hoe u daar als bestuurder of IT-verantwoordelijke mee te maken krijgt. De inzet en impact van kunstmatige intelligentie in zorgorganisaties en ziekenhuizen. Met gastdocenten en in plenaire discussies gaan we in op deze actuele vraagstukken.

Programma

Blok 1: analyse van externe factoren

Blok 2: impact op organisatie & digitale competenties organisatie

Blok 3: selectie & implementatie

Digital Health Strategy B.V.

frederieke@smarthealth.nl
74, Vondellaan, Utrecht, 3521GH