Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Basiscursus Operatieve technieken deel II

  In de Basiscursus Operatieve Technieken deel I werd kennisgemaakt met kleine chirurgische ingrepen. In deel II gaan we dieper in op kleine chirurgische handelingen, strekpeesletsel en weefselverplaatsing. Je oefent onder andere een coniotomie en het inbrengen van een botnaald.


  Let op: (Aantal) accreditatiepunten die op deze site staan vermeld zijn onder voorbehoud, deze zijn nog in aanvraag. Het exacte aantal is zichtbaar, zodra dit bekend is, via de 'inschrijven' knop.

  place Nijmegen
  add 6 punten
  euro_symbol € 645.00
  event 13-02-2019
  access_time 08:30 - 16:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  13-02-2019 08:30 - 16:30 Nijmegen
  description

  Omschrijving

  Deze training is onder andere bedoeld voor artsen, aios en agnios van afdelingen SEH, Heelkunde, Anesthesiologie en andere snijdende specialismen en tropenartsen.

  Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, physician assistants en verpleegkundig specialisten die deel 1 gevolgd hebben, zijn ook welkom.

  business

  Organisatie

  business Radboudumc Health Academy
  )
  phone 0243611111
  mail_outline continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
  place Geert Grooteplein 21, route 87 6525 EZ Nijmegen NL

  De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

  keyboard_arrow_up