• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • E-learning: breastcancer: an integrative approach

  Deze e-learning wordt aangeboden in samenwerking met de University of Arizona. De e-learning is al jaren in de VS geaccrediteerd voor 10 CME (Amerikaanse accreditatie) voor alle artsen en is onderdeel van het 2-jarige fellowship Integrative Medicine van Dr. Weil. De kwaliteit is hoogstaand en er wordt gewerkt met verschillende werkvormen (interactieve casuistiek, quizen en video). De geschatte tijdsinvestering is 10 uur. Alle onderdelen zijn in het engels.

  1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. De prevalentie van borstkanker bij mannen neemt ook toe. Borstkanker behandeling is complex en vraagt veel. Steeds meer onderzoek laat zien dat effectieve stress-reductie, beweging, slaap, voeding de outcome en de kwaliteit van leven kan verbeteren, tijdens behandeling maar ook daarna.


  Let op:

  Voor huisartsen, medische specialisten en andere artsen: Ondanks dat deze elearning voor Amerikaanse artsen geaccrediteerd is, heeft de KNMG geen accreditatiepunten toegekend. Wel is het mogelijk -zoals vaker bij internationale scholingen/congressen- om met het Amerikaanse certificaat (10 CME) dat je per mail ontvangt, bij je eigen wetenschappelijke vereniging een individueel verzoek tot accreditatie in te dienen.

  laptop E-learning
  add 10.0 punten
  euro_symbol € 260.00

  business

  Organisatie

  business Amsterdam School for Integrative Medicine & Health BV
  mail_outline simone@schoolforintegrativemedicine.nl
  place Kennemerstraatweg 464 B kamer 1.4.03 1851 NG Heiloo
  keyboard_arrow_up