Deze cursus is verlopen

Cancer Immunology and Immunotherapy Meeting 3 december 2018

De Cancer Immunology & Immunotherapy meeting wordt georganiseerd binnen het onderzoeksthema Cancer development and immune defense van het Radboudumc te Nijmegen, en wordt vier keer per jaar gehouden. De meeting is gericht op het presenteren en bediscussiëren van nieuwe ongepubliceerde data binnen het Cancer Immunology & Immunotherapy onderzoeksveld. Daarnaast is er ruimte om te netwerken, en mogelijke samenwerkingen aan te gaan....

Gratis
1 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Anesthesioloog
1 Punten
ABAN
Arts
1 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
1 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
1 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
1 Punten
ABAN

Competenties

Kennis en wetenschap 100 %
Omschrijving

Omschrijving

De Cancer Immunology & Immunotherapy meeting wordt georganiseerd binnen het onderzoeksthema Cancer development and immune defense van het Radboudumc te Nijmegen, en wordt vier keer per jaar gehouden. De meeting is gericht op het presenteren en bediscussiëren van nieuwe ongepubliceerde data binnen het Cancer Immunology & Immunotherapy onderzoeksveld. Daarnaast is er ruimte om te netwerken, en mogelijke samenwerkingen aan te gaan.

De activiteit is gericht op deelnemers vanuit verschillende disciplines: hematologen, radiotherapeuten, medisch oncologen, gynaecologen, nucleair geneeskudnigen, pathologen, celbiologen etc.

 

Programma

Monday 3 December 2018

15.30-17.00, followed by drinks

Tuinzaal (route 706)

Radboudumc Health Academy

continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
3611111
2, Gerard van Swietenlaan, Nijmegen, 6525GB