Deze cursus is verlopen

Course tutoring/teaching skills

De training is bestemd voor (nieuwe) medewerkers van de FHML met een (toekomstige) onderwijstaak. Deze introductie is voorwaardelijk voor deelname aan het traject van de BasisKwalificatie Onderwijs (BKO). Doelstelling van deze workshop is inzicht verwerven in de basale onderwijskundige principes van probleemgestuurd onderwijs en de verschillende componenten waarmee een docent, in de rol van tutor, te maken krijgt bij het begeleiden van een...

Gratis
9 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Gratis
Opmerking :Deze training wordt gefinancieerd door het Onderwijsinstituut van de Faculteit Health, Medicine & Life Science en is gratis voor medewerkers van deze Faculteit van de Universiteit Maastricht en het Maastricht Universitair Medisch Centrum.

Beroepen

Anesthesioloog
31 Aug 2018
30 Aug 2019
9 Punten
ABAN
Arts
31 Aug 2018
30 Aug 2019
9 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
31 Aug 2018
30 Aug 2019
9 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
31 Aug 2018
30 Aug 2019
9 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
31 Aug 2018
30 Aug 2019
9 Punten
ABAN

Competenties

Samenwerken 20 %
Communicatie 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Omschrijving

Omschrijving

De training is bestemd voor (nieuwe) medewerkers van de FHML met een (toekomstige) onderwijstaak. Deze introductie is voorwaardelijk voor deelname aan het traject van de BasisKwalificatie Onderwijs (BKO).
Doelstelling van deze workshop is inzicht verwerven in de basale onderwijskundige principes van probleemgestuurd onderwijs en de verschillende componenten waarmee een docent, in de rol van tutor, te maken krijgt bij het begeleiden van een onderwijsgroep.
Via korte interactieve lezingen, simulaties, onderlinge discussie, reflectie op eigen handelen en bestudering van enkele schriftelijke bronnen, verwerven de deelnemers de inzichten en basale vaardigheden die een tutor nodig heeft om een onderwijsgroep te begeleiden.

Duur: 3 halve dagen van 3 uur

Deelname verplichting: Deze workshop is verplicht voor alle tutoren/coaches en praktijkbegeleiders (docenten) werkzaam bij de FHML.

Universiteit Maastricht/Onderwijsontwikkeling en -research

Doc-prof-fhml@MaastrichtUniversity.nl
60, Universiteitssingel, Maastricht, 6229ER