• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • E-learning Insectenallergie

  In deze E-learning wordt een allergie voor insectengif behandeld. Wanneer is er sprake van insectengifallergie en wanneer spreken we nog over een ‘normale reactie’ op een insectensteek. Als er sprake is van insectengifallergie welke insecten kunnen hier dan verantwoordelijk voor zijn en welke klachten horen daarbij (lokale, systemische en anafylactische reacties). U leert over de mogelijkheden binnen de diagnostische fase (anamnese, lichamelijk onderzoek, huidtests, in-vitro diagnostiek inclusief de rol van Componend Resolved Diagnostics en proefsteken) en de behandelfase (preventie, noodmedicatie en allergie immunotherapie). U leert over de impact die insectengifallergie kan hebben op de kwaliteit van leven en hoe dit de behandeling stuurt. Daarnaast is er aandacht voor eventueel onderliggend lijden bij ernstige allergische reacties, zoals mastocytose.

  De E-learning is opgebouwd aan de hand van casuïstiek gebaseerd op veelgestelde vragen uit de praktijk. Aan het einde van de E-learning wordt uw kennis getoetst door middel van 20 toetsvragen.

  laptop E-learning
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  business

  Organisatie

  business Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
  mail_outline congressen@bsl.nl
  place Walmolen 1 3994 DL Houten

  Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

  keyboard_arrow_up