• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Verdiepingscursus 'Skin lesions' - KNMG

  Als medisch specialist kunt u in aanraking komen met een kind die huidletsel heeft ten gevolge van kindermishandeling. Het vaststellen of huidletsel daadwerkelijk het gevolg is van bewust toegebracht letsel is een ingewikkelde opdracht.

  Deze cursus kan u helpen bij het herkennen van patronen en eigenschappen van bewust toegebracht huidletsel en verdachte omstandigheden. Daarnaast kunt u in de cursus de screeningsvragen nogmaals oefenen dit keer specifiek gericht op huidletsels.

  De cursus start met een korte samenvatting van de algemene cursus kindermishandeling, en de tools die kunt gebruiken bij het signaleren ervan. Daarna leert u over huidletsels die in relatie staan met kindermishandeling. Vervolgens leert u over de differential diagnose die gebruikt wordt bij huidletsel.

  Het vierde hoofdstuk gaat over de specifieke patronen die u kunt herkennen bij huidletsel als gevolg van kindermishandeling. De cursus wordt afgesloten met een toets.

  Deze cursus is Engelstalig.

  De leerdoelen zijn hier terug te vinden: http://www.thenextpage.nl/index.aspx?chapterid=65&contentid=547&ID=104┬žor=1&audience=99&showCursus=True&inOntwikkeling=True&showCombiPakket=True&actief=True&overviewPage=1&overviewPageSize=20

  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 30.00

  € 25,- exclusief BTW

  business

  Organisatie

  business Augeo academy B.V.
  mail_outline helpdesk@augeo.nl
  place Hoofdstraat 67 3971 KD Driebergen
  keyboard_arrow_up