• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Erectiele disfunctie

  Deze e-learning gaat over de diagnostiek en therapie van erectieproblemen of -stoornissen. De nadruk ligt daarbij op de diagnostiek: is er werkelijk sprake van een erectiestoornis en wat is daarvan mogelijk een oorzaak? Met betrekking tot de therapie komen behalve de verschillende ‘potentieverhogende’ middelen ook andere therapeutische mogelijkheden aan de orde. De tekst wordt geïllustreerd met video's van een huisartsenconsult en beelden van het lichamelijk onderzoek van de mannelijke genitalia.


  Auteur:

  Tjeerd de Jongh was huisarts in Gouda en heeft vele jaren onderwijs gegeven aan medische studenten in het LUMC (Leiden). Als huisarts is hij geïntrigeerd geraakt door het mysterieuze proces dat diagnostiek heet. Sinds zijn pensionering schrijft hij boeken voor medische studenten en huisartsen over diagnostiek en therapie.

  laptop E-learning
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  € nvt

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Leerdoelen:

  Na afloop van deze e-learning:

  -heeft u meer inzicht in de seksuele responscyclus;

  -weet u welke vragen en welk lichamelijk onderzoek zinvol zijn bij een erectiestoornis;

  -kunt u onderscheid maken tussen somatische en psychische oorzaken van erectiestoornissen;

  -weet u welke therapieën zinvol kunnen zijn bij een erectiestoornis.

  business

  Organisatie

  business Springer Media (BSL & Springer Healthcare)
  mail_outline congressen@bsl.nl
  place Walmolen 1 3994 DL Houten

  Met het sterke merk Bohn Stafleu van Loghum (BSL) bieden wij als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

  keyboard_arrow_up