This course is expired

ACT Vervolgopleiding

ACTAcceptance and Commitment Therapy

Gesteund door je kennis uit de basisopleiding, zul je ontdekken hoe je met behulp van ACT kunt inspelen op de voorzetjes die cliënten je geven. Je ontdekt hoe een volbloed ACT-therapeut denkt en redeneert. Je leert om steeds meer intuïtief te reageren, waarna je zelfs in staat zult zijn om je eigen oefeningen en metaforen te bedenken.

1495
22-62 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1495

Professions

Beroepscoach
22 Points
NOBCO
Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
62 Points
Registerpl
Cliëntondersteuner
62 Points
Registerpl
Cognitief gedragstherapeut
22 Points
VGCt
Gedragstherapeut
22 Points
VGCt
Description
VOOR WIE IS DE VERVOLGOPLEIDING

Binnen ACT maken we geen groot onderscheid tussen verschillende disciplines. Dus of je nu psychiater bent, ergotherapeut, arts, maatschappelijk werker, psycholoog, pedagoog, gerontoloog of verpleger. In de kern zijn we allemaal hulpverleners, die willen dat cliënten vooruit komen in hun leven. Deze ACT Vervolgopleiding is alleen toegankelijk voor deelnemers met een ACT Basisopleiding van ACT Guide of een vergelijkbare ACT Basisopleiding van minimaal vijf dagen.


DOELSTELLING

In de ACT vervolgopleiding leer je om procesgericht te werken. Dit betekent dat je optimaal leert in te spelen op de praktijk. Je oefent stapsgewijs hoe je je eigen metaforen en oefeningen kunt bedenken en hoe deze het beste aansluiten bij de specifieke hulpvraag van je cliënt. Daarnaast leer je over diagnostiek, het begeleiden van een intake, het werken met ACT in groepen en in specialistische settings (zoals revalidatie, coaching, psychiatrie).

Positive Psychology Lab B.V. I ACT Guide

info@act-guide.com
0402094081
32, High Tech Campus 32, Eindhoven, 5656AE