Dossieropbouw medewerker

dossierwabWWZontslagDossieropbouwverstoorde arbeidsrelatie

Heeft u een conflict met uw werknemer, bent u niet tevreden over de werkwijze of houding dan wel het gedrag van uw medewerker? En komt dat door disfunctioneren? Zorg dat u handelt volgens de vereiste procedures en met de juiste inhoud een dossier opbouwt.

21 jun. 2024
09:30 - 17:00
845
6 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 845
Kortingen
€ 70
Alleen voor leden

Datum en locatie

21 jun. 2024
09:30
17:00

Beroepen

Anesthesioloog
6 Punten
ABAN
Arts
6 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
6 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
6 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
6 Punten
ABAN

Competenties

Organisatie en financiering 100 %
Omschrijving

Wilt u afscheid nemen van een werknemer? In de Wet werk en zekerheid (WWZ) en de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is de ontslagbescherming van werknemers geregeld. Bij disfunctioneren, verwijtbaar handelen/nalaten of een verstoorde arbeidsverhouding is een goed opgebouwd ontslagdossier verplichting nummer 1 voor de werkgever.

U moet werken volgens standaardprocedures en stappenplannen en documenten, verslagen en correspondentie vastleggen. Doet u dat niet op de voorgeschreven manier, dan kan het u als werkgever veel tijd, energie en geld kosten. Is er sprake van disfunctioneren, een verstoorde arbeidsrelatie of verwijtbaar handelen/nalaten door de werknemer? Zorg dat u goed voorbereid aan het formeel afscheid nemen van de werknemer begint.

Dit komt aan bod tijdens de training

  • Wanneer is er sprake van disfunctioneren, verwijtbaar handelen of nalaten van een werknemer of verstoorde arbeidsverhouding?
  • Welke wet- en regelgeving is belangrijk?
  • Welke procedures moet u volgen?
  • Wat moet u in uw personeelsdossier opnemen?
  • Voorbeelddocumenten die u kunt gebruiken.

Er is ruimte om uw eigen casuïstiek in te brengen. In verband met de AVG is het belangrijk dat u dit geanonimiseerd doet. Het programma laat het niet toe om uw eigen casus volledig te behandelen.

VvAA OTO

opleidingen@vvaa.nl
750, Orteliuslaan, Utrecht, 3528BB