Professions
Companies
count-province
216 Results
Logopedist

Uitgelicht

course image
€ 999 12-06-2024

Taal van de Toekomst in de zorg.

course image
€ 279 Discount
€ 40 Van der Valk Hotel Utrecht 13-09-2024

6e congres Leefstijlgeneeskunde in de spreekkamer

Onze selectie

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

Course banner
29 May
May
09:30
€ 1745

Medilex BV

Physical course - series
La Vie Utrecht
25
Het leren coachen van gelijkwaardige collega's
Leren op de werkvloer vindt voor een groot deel plaats door middel van interacties met collega's. Met behulp van intercollegiaal coachen kunt u uw collega's stimuleren van elkaars deskundigheid en ervaring te leren. Maar hoe pakt u dit effectief aan? Welke coachingstechnieken zet u in? Hoe gaat u om met conflicten? En op welke manier stimuleert u de persoonlijke en professionele ontwikkeling van uw gelijkwaardige collega's? Leer alles wat u moet weten om uw collega's effectief te coachen!
Course banner
€ 1745
Company Logo
Course banner
29 May
May
19:30
€ 50

Vereniging Arts en Leefstijl

Physical course - single
Online
3
In deze scholing leer je hoe je leefstijladviezen gebruikt, wat wel en niet werkt bij patiënten met diabetes en pre-diabetes en hoe je een veilige medicatie afbouw bereikt. De scholing is gebaseerd op de handleiding ‘Afbouwen van medicatie bij Diabetes type 2’ van Vereniging Arts en Leefstijl en o.a. Stichting Langerhans. De inhoud van deze handleiding komt uitgebreid aan bod tijdens deze scholing.
Course banner
€ 50
Company Logo
30 May
May
08:30

KWeC

Physical course - single
Eemnes-Hilversum
53
In 3,5 dagen SMART met de cursus Spellingspecialist. SMART staat hier voor: Stappenplan, Multisensorieel, Alles op instructieniveau, Retentietraining en Time on Task. Het koppelt praktische en wetenschappelijke inzichten in een multisensoriële aanpak. Woorden landen en wortelen hierdoor beter in het brein en ‘moeilijke-woordenangst’ verdwijnt. Wie zich inschrijft voor de cursus maakt zich het SMART-principe snel eigen, door de inbreng van een eigen casus.
€ 1699
Company Logo
30 May
May
13:15

Radboudumc Health Academy

Physical course - single
Nijmegen
2
Les conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Duur; 120 minuten. De theorie wordt kort behandeld a.d.h.v. posters die opgehangen zijn in de oefenruimte (algoritme, verslikking/ verstikking protocol, Radboudumc specifieke info) vervolgens wordt er veel hands-on geoefend vanuit diverse wisselende scenario’s.
Free
Company Logo
31 May
May
09:30

Auris Cursuscentrum

Physical course - single
Auris cursuslocatie Amersfoort
6
Hoe stimuleer je complexe zinsbouw bij kinderen? Verdiep en vernieuw je grammaticale kennis over complexe zinsbouw bij kinderen met TOS.
Metataal is een therapieprogramma dat bestaat uit uitgewerkte behandelsessies met materiaal en testjes om vorderingen te kunnen meten. MetaTaal maakt gebruik van legoblokjes als visuele en tactiele/kinesthetische ondersteuning. De kinderen leren letterlijk zinnen bouwen met het materiaal. Het pakket behandelt de meest voorkomende onderschikkende zinnen: als/ dan-constructies, omdat-zinnen en relatieve bijzinnen.
€ 455
Company Logo
01 Jun
Jun
09:00

Intramed BV

Physical course - series
Online
6
Maak kennis met de mogelijkheden rondom de verslaglegging. Deze cursus is met name geschikt voor therapeuten die nog geen kennis hebben over verslaglegging in Intramed. Maar ook als je al een tijdje de verslaglegging gebruikt (of bent ingewerkt door een collega) en het gevoel hebt dat er meer mogelijk is of dat het sneller kan, is deze cursus iets voor jou. De cursus kan je helpen het totaalproces te verduidelijken en eventuele gaten in kennis op te vullen.
€ 200 - 315
Company Logo
01 Jun
Jun
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
ReAttach Academy, Berg en Terblijt
0-72
Een gespecialiseerde opleiding voor coaches en begeleiders die werken met cliënten met psychische of psychosomatische klachten. Bouw tijdens deze opleiding aan een gedegen fundament en leer vervolgens hoe u ReAttach en de bijbehorende specialisaties het beste kunt toepassen bij uw cliënten.
€ 2895
Company Logo
03 Jun
Jun
09:30

Viaperspectief

Physical course - series
Vergaderboerderij ‘Champ Aubert’
23-30
Wil je mensen helpen vaker te oefenen of hun leefstijl te verbeteren? Of wil je gewoon effectiever zijn in je interacties met anderen? Volg dan de cursus Motivational Interviewing en ontwikkel effectieve manieren om je patiënten of cliënten te motiveren.
€ 745
Company Logo
03 Jun
Jun
09:30

De Bode nascholingen

Physical course - single
NH Hotel Utrecht
5
Hierarchisch leidinggeven middels de Bode Methode
Veel leidinggevenden vinden het erg lastig om de medewerkers aan te spreken op lastig, afwijkend gedrag. “Het zijn toch geen kleine kinderen” en “ik hoeft toch geen agentje te spelen” zijn veel gehoorde opmerkingen. Het antwoord is eenvoudig en vervelend, ja het zijn soms net kleine kinderen en ja, je zult in het uiterste geval je gezag moeten laten gelden en daar gaan wij je bij helpen middels stap 4 van de Bode Methode®.
€ 495
Company Logo
Course banner
03 Jun
Jun
09:45
€ 375

Fontys voor Professionals

Physical course - series
Online
8-12
De basistraining Positieve Gezondheid helpt jou als professional om op een andere manier te denken e