Professions
Companies
count-province
241 Results
Logopedist

Uitgelicht

course image
€ 279 Kasteel Groeneveld 25-01-2024

Slaapproblemen bij kinderen en jongeren II - verdiepende sessie paramedici

course image
€ 3850 Hulstkampgebouw 01-02-2024

Opleiding Advanced Lifestyle Coaching

Onze selectie

course image
€ 255 Hotel Zuiderduin 17-01-2024

Dag van de Eerstelijn

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

E-Learning

course image
€ 18.15

Communiceren over geweld

12 Dec
Dec
08:30

De Baar advies & organisatie

Physical course - single
Van der Valk Hotel Ridderkerk
6-7
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de multidisciplinaire scholing diabetestechnologie voor behandelteams. De multidisciplinaire scholing diabetestechnologie bestaat uit twee onderdelen: Een voorbereidende e-learning; Een multidisciplinaire scholingsbijeenkomst.
€ 250 - 475
Company Logo
12 Dec
Dec
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
FC Weesp
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 199.5
12 Dec
Dec
09:00

Anders kijken naar Kinderen

Physical course - series
Leiden
90-93.5
In deze module wordt er anders gekeken naar 0-2 jarigen. De relatie tussen sensomotorische informatieverwerking en de ontwikkeling van het brein is inmiddels door wetenschappelijk onderzoek ruimschoots onderbouwd. Zintuigen liggen aan de basis van een zich ontwikkelend kinderbrein. Iedere baby en iedere ouder heeft een eigen sensorisch profiel; deze profielen kunnen in de wederzijdse communicatie matchen of juist een uitdaging vormen. De therapeut kan de normale en verander(en)de sensomotore ontwikkeling van 0-2 jarigen beschrijven en in kaart brengen en maakt sensomotore kansen en kwetsbaarheden profielen. De zintuigen spelen in de normale ontwikkeling een belangrijke rol in de regulatie. Baby’s hebben weinig mogelijkheden tot zelfregulatie ze zijn afhankelijk van co-regulatie door de ouder/verzorger. Deze co-regulatie verloopt via de zintuigen! In samenspraak en samenwerking met de ouder(s) worden modulatie strategieën afgestemd om het persoonlijk profiel van de ouder en het kind. Deze cursus is bestemd voor ergotherapeuten, kinderfysiotherapeuten en logopedisten die bij voorkeur met 0 tot 2-jarigen werken.
€ 2100
12 Dec
Dec
19:30

SCEM

Webinar
Online
0-2
over verzadiging, herkenning en bejegening
Steeds meer kinderen en jongeren in Nederland hebben overgewicht of zijn obees. Dit heeft vergaande gevolgen op medisch en psychosociaal gebied, niet alleen tijdens de jeugd van het kind dat meer weegt dan gezond is voor hem of haar, maar ook voor de toekomst.
€ 49
Company Logo
13 Dec
Dec
09:00

Intramed BV

Physical course - series
Aristo meeting center Utrecht Lunetten
6
Deze Basiscursus is speciaal gericht op therapeuten en medewerkers van de praktijk, m.u.v. GGZ-praktijken (zorgproduct en DBC), die met Intramed werken of gaan werken en daarbij zelf de volledige administratieve werkzaamheden m.b.t. de cliënt uitvoeren. Inclusief het inrichten van de stamgegevens en het beheer van het programma.
€ 200 - 315
Company Logo
13 Dec
Dec
09:00

Nederlands Paramedisch Instituut

Physical course - series
Hotel De Bilderberg
18-20
Aan het eind van deze 2 daagse workshop zal het mogelijk zijn zelf een individuele zitstrategie te bepalen aan de hand van kennis over de zitproblematiek en inzicht in de specifieke problematiek van de gebruiker (zitonderzoek). Iedere cursist zal ook de kwaliteit kunnen meten van zijn zitinterventie, en zo nodig kunnen bijsturen of de resultaten van zijn werk kunnen analyseren.
€ 685
Company Logo
14 Dec
Dec
08:30

KWeC

Physical course - series
Hotel van der Valk Heerlen
30
In de 2-daagse Basiscursus Dyslexie: praktisch van A tot Z staat leren door ondervinding centraal. Iedereen wordt aan het werk gezet. De cursusleider reikt u de tools en de benodigde antwoorden aan om leerlingen met lees- en/of spellingproblemen effectief te begeleiden. Na de cursus kunt u direct aan de slag om het geleerde in praktijk te brengen. Hiervoor krijgt u een Digi-KWeC mee, boordevol (digitale) informatie en materiaal.
€ 888
Company Logo