This course is expired

Module 1: Inleiding laboratoriumkennis en anemie

invloedenhematologieanemiehemoglobinopathiedoktersassistentdoktersassistentenLaboratoriumkennisLabformulierReferentiewaardenbloedbeeldijzerstofwisseling

Inleiding Laboratoriumkennis en de verschillende vormen van anemie is de eerste module van de nascholing 'Laboratoriumbepalingen: puntjes op de i'.

125
3 Points
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 125

Professions

Apothekersassistent
Date unknown
3 Points
KABIZ
Contactlens specialist
Date unknown
3 Points
KABIZ
Doktersassistent
Date unknown
3 Points
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
Date unknown
3 Points
KABIZ
Laborant Klinische NeuroFysiologie
Date unknown
3 Points
KABIZ
Description

Leerdoelen m.b.t. de onderwerpen die tijdens deze module worden besproken:


  • Na afloop van de nascholing heeft de assistente voldoende kennis om alle begrippen en onderdelen van het formulier toe te lichten.
  • De assistente is in staat om snel relevante en betrouwbare informatie op te zoeken gebruik makend van betrouwbare bronnen.
  • De assistente weet welke vragen ze wel en welke vragen ze niet mag beantwoorden.

ELANN

ELANN is de regionale ondersteuningsstructuur (ROS) voor zorgaanbieders in de eerstelijnsgezondheidszorg in de provincie Groningen. De doelstelling van ELANN is het bevorderen van samenhang, kwaliteit en continuïteit van de eerstelijnsgezondheidszorg. ELANN biedt ondersteuning en advies aan huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en psychologen (GGZ). Daarnaast ondersteunt ELANN een aantal specifieke projecten en bieden we facilitaire ondersteuning en nascholing.
info@elann.nl
0503666444
806, Paterswoldseweg, Groningen, 9728BM