Deze cursus is verlopen

Training acuut bedreigde zwangere

zwangerschapacute geneeskundegynaecologenGynaecologieGyneacologiegynaecologische ingrepenacute zieke zwangere

Medsim heeft in samenwerking met met fellow perinatologie en MOET instructeur dr. Daisy van der Woude een training ontwikkeld voor ervaren gynaecologen. Deze nascholing is speciaal ontwikkeld als nascholing voor ervaren gynaecologen en gaat over de opvang van een acuut zieke zwangere.

675
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 675
Inclusief : een uitgebreide lunch, koffie/thee, frisdrank en uitrijkaart.

Beroepen

Gynaecoloog
16 Jul 2021
15 Jul 2022
6 Punten
NVOG
Physician Assistant
16 Jul 2021
15 Jul 2022
6 Punten
NVOG

Competenties

Medische handelen 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 60 %
Omschrijving

Het is een echte praktijkdag die bestaat uit heel intensief oefenen onder leiding van twee obstetrische trainers en een simulatiespecialist. De vaardigheidsoefeningen worden uitgevoerd op simulatie oefenmiddelen en zeer realistische en interactieve patiëntsimulatoren.

Medsim

Medsim is een onafhankelijk training- en researchcentrum voor de medische zorg. Wij bieden unieke multidisciplinaire teamtrainingen voor medische professionals, in een veilige en realistische omgeving. Medsim beschikt over een modern simulatiecentrum en levert met onderzoek en innovatieve simulatietrainingen een fundamentele bijdrage aan de patiëntveiligheid. Anders dan andere centra stelt Medsim bij haar trainingen het multidisciplinaire team en het verbeteren van de teamkwaliteiten centraal.
info@medsim.nl
0402654777
1, Dominee Theodor Fliednerstraat, Eindhoven, 6531BM