Deze cursus is verlopen

Kinderneuro-orthopediecongres 2022

kinderorthopediekinderfysiotherapiekinderverpleegkundigegespecialiseerd verpleegkundigepodotherapeutjeugdartskinderartsRevalidatieartsenmanueel therapeutgipsverbandmeesterpodoloogjeugdverpleegkundige

De gehele dag staat in het teken van observatie en beschrijven van loopstoornissen. Aan de hand van anamnese en lichamelijk onderzoek gaan we het proces van klinisch redeneren stimuleren om zo tot een goede behandeling of verwijzing te komen.

239
0-4 Punten
Congres
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 239

Beroepen

Fysiotherapeut
Accreditation in aanvraag
KNGF, KRF
Gipsverbandmeester
Accreditation in aanvraag
VGN
Jeugdarts KNMG
Accreditation in aanvraag
AJN
Kinderarts
31 Mar 2022
31 Mar 2022
4 Punten
NVK
Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
4 Punten
NVK
Omschrijving

Kijk voor de meest actuele en volledige informatie, ook betreffende de accreditatie, van deze bijeenkomst op: https://www.scem.nl/agenda. De informatie op onze website is te allen tijde leidend.


Loopstoornissen bij kinderen


Voor deze editie van het kinderorthopediecongres hebben we de titel aangepast naar kinderneuro-orthopedie. We hebben deze titel gekozen omdat bij een eerste observatie het vaak nog niet duidelijk is of het onderliggende probleem neurologisch of orthopedisch is.


De gehele dag staat in het teken van observatie en beschrijven van loopstoornissen. Met behulp van de anamnese en het lichamelijk onderzoek proberen we dan het proces van klinisch redeneren te stimuleren om zo tot een goede behandeling of verwijspatroon te komen. Deskundigen op het gebied van de kinderneurologie, kinderorthopedie, kinderfysiotherapie en waar nodig ook podologie en –therapie begeleiden in paneldiscussies dit proces.


We verwachten veel interactie met de deelnemers en hopen zo een zeer praktijkgerichte nascholing te kunnen verzorgen. We zien jullie graag!


SCEM

Wij willen professionals helpen de zorg te verbeteren. En daarom ontwikkelen en organiseren we (na)scholingsprogramma’s. Programma’s die je terugvoeren naar de gemeenschappelijk kern waarin we elkaar vinden; namelijk de patiënt. Geïnteresseerd in onze nascholingen, vul het formulier Houd mij op de hoogte in op www.scem.nl
scem@scem.nl
0345576642
6, Brenkmanweg, Culemborg, 4105DH