This course is expired

Online Workshop PTG voor o.a. coaches, psychologen, zorgprofessionals, arbeidsdeskundigen en behandelaren

burn-outdepressieposttraumatische groeisterker

PTG gaat over ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’

97.5
3 Points
Online
Reguliere nascholing
Webinar

Prices

Regular € 97.5

Professions

Beroepscoach
3 Points
NOBCO
Fysiotherapeut
3 Points
KNGF
Praktijkondersteuner Huisarts - kind en jeugd (POH-GGZ Kind & Jeugd)
3 Points
LV POH-GGZ
Praktijkondersteuner Huisarts - Somatiek (POH-S)
3 Points
LV POH-GGZ
Praktijkondersteuner Huisarts (POH)
3 Points
LV POH-GGZ
Description

PTG gaat over ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’


Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven stevig beïnvloeden. Of het nu het krijgen van een ziekte is, het meemaken van een burn-out of een depressie, het zien gebeuren van een ongeluk, het meemaken van een echtscheiding, het verliezen van een baan, het verliezen van vooruitzichten in een baan of andere ellende. Het is veelal heftig en ingrijpend. Maar moeilijke tijden of ellende kunnen je levensloop uiteindelijk ook in positieve zin compleet transformeren.


Hoezo, altijd kwetsbaar blijven of op je grenzen blijven letten na ellende? Dat is nergens voor nodig! Je kunt groeien en daardoor zelfs sterker uit de strijd tevoorschijn komen.


In de wetenschap heet dat fenomeen PostTraumatische Groei, een andere benaming voor ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’.


Doelgroep

Et Emergo

Et Emergo is een landelijk werkend multidisciplinair centrum. Onze activiteiten bestaan uit: 1) Opleidingen, Workshops, lezingen en inspiratiesessies op het gebied van PostTraumatische Groei (PTG) 2) Het schrijven van boeken. Ons eerste boek PostTraumatische Groei - Sterker door ellende kwam in maart 2020 uit en stond na een dikke week op #1 van de bestsellerslijst van Managementboek 3)PTG-Coaching: Coaching van mensen die psychisch/emotioneel gerelateerde klachten hebben en daardoor een moeilijke periode in hun leven meemaken of een persoonlijke crisis ervaren. (PTG: het wetenschappelijke fenomeen PostTraumatische Groei) 4)Bewustzijnsontwikkeling: Door je meer bewust te worden van jezelf, o.a. je eigen krachten, talenten en valkuilen, kun je jezelf duurzaam ontwikkelen als het gaat om je persoonlijke leven, je relationele leven, je werkzame leven, je loopbaan en je leiderschaps-mogelijkheden.
info@et-emergo.nl
0613912658
26, Dalenk, Loenen, 7371DE