Deze cursus is verlopen

3e NVTS LUSTRUM CONGRES

tandheelkundeslaapapneuapneuslaapapneu-syndroomobstructief slaapapneusyndroomslaapzorg

We are proud to invite you for the 3rd NVTS lustrum congress on Friday the 31ste of March and Saturday 1st of April 2023 with the titel "the OSA experience".

695
0-5.5 Punten
Congres
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 695
Opmerking :Anniversary party (additional): € 50; Partner programme (additional): € 100.
Kortingen
€ 595
Members (after login)
€ 450
Dental hygienists
€ 150
Students (initial study)

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
Accreditation in aanvraag
KRM
Tandarts
Accreditation in aanvraag
5.5 Punten
KRT
Accreditation in aanvraag
NVMKA
Tandarts - Orthodontist
Accreditation in aanvraag
NVvO

Competenties

Samenwerken 20 %
Professionaliteit en kwaliteit 80 %
Omschrijving

Op 24 december 2008 zaten Haje Remmelink en Aarnoud Hoekema bij de notaris de heer Ter Braak te Almelo om de oprichting van onze vereniging vast te leggen; het bestaan van de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS) was een feit!

Nu 15 jaar later is er sprake van een bloeiende vereniging met een belangrijke rol in het zorglandschap waarbij we nauw betrokken zijn bij de initiatieven van het Zorginstituut. De accreditatie van onze leden is goed georganiseerd, zodat het niveau van Tandheelkundige Slaapgeneeskunde misschien wel het hoogste ter wereld is. Onze frequente nascholing in de vorm van cursussen en webinars wordt bezocht door tandarts(-specialisten), maar ook aanpalende zorgverleners als KNO-artsen, longartsen, neurologen en nog velen meer.

Om te vieren dat wij met elkaar de afgelopen 15 jaar een geweldige prestatie hebben geleverd in Nederland, is het hoog tijd voor een feestje en dat willen wij graag met jullie gaan vieren. Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 zullen we ons 3de lustrumcongres organiseren in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee met veel interessante sprekers uit zowel binnen- als buitenland. De congrescommissie is druk bezig met alle voorbereidingen en u wordt uitgenodigd om zich in te schrijven en met ons deze geweldige prestatie te vieren. Indien u zou willen blijven overnachten vragen we u contact op de te nemen met Grand Hotel Huis ter Duin.

Nederlandse vereniging voor tandheelkundige slaapgeneeskunde

Geïnteresseerd in slaap? Kom naar het NVTS congres 2022!
congres@nvts.nl
0655300310
5, Amsterdamsestraatweg, Naarden, 1411AW