Deze cursus is verlopen

Masterclass Dysfunctioneel ademen: Diagnostiek & therapie

fysiotherapienascholingdysfunctioneel ademendiagnostiek en therapie

In deze cursus gaan we in op de rol van cardiopulmonale inspanningstesten (CPET) bij het diagnosticeren van dysfunctioneel ademen en in de middag de behandelmogelijkheden van dysfunctioneel ademen onder leiding van “Breathwork Biohacker” Kasper van der Meulen

350
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 350
Inclusief : verzorging en cursusmateriaal

Beroepen

Fysiotherapeut
Accreditation in aanvraag
KNGF
Kinderarts
Accreditation in aanvraag
NVK
Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
NVK
Sportarts
Accreditation in aanvraag
VSG
Omschrijving

Dysfunctioneel ademen is een invaliderende aandoening die de biomechanica van het adempatroon beïnvloedt. Het is vaak een uitdaging om dysfunctioneel ademen te diagnosticeren. Disfunctioneel ademen kan voorkomen bij sporters, evenals bij mensen met hart- en/of longaandoeningen. Disfunctioneel ademen is goed behandelbaar en cliënten hebben veel te winnen als het op de juiste manier wordt (h)erkend.

In deze cursus gaan we in op de rol van cardiopulmonale inspanningstesten (CPET) bij het diagnosticeren van dysfunctioneel ademen en in de middag de behandelmogelijkheden van dysfunctioneel ademen onder leiding van “Breathwork Biohacker” Kasper van der Meulen.

The Physiology Academy

The Physiology Academy is gespecialiseerd in op maat gemaakte (incompany) scholingen voor kleine groepen op het gebied van de inspanningsfysiologie. Vanaf 5 personen maken we graag maatwerkafspraken over inhoud, prijs, locatie en data. Omdat we alles in eigen hand hebben, kunnen we dit voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding realiseren. Tevens kunnen we een lezing of workshop over inspanningsfysiologie en inspanningstests verzorgen.
physiology.academy@yahoo.com
0642028567
46, Schouw, Alphen aan den Rijn, 2408 PH