Neurorevalidatie in de eerste lijn-2023

huisartsenfysiotherapeuthersenbeschadiging

De patiënt met hersenbeschadiging (CVA, trauma) komt na ziekenhuis of revalidatie weer thuis, en probeert zijn leven (werk, gezin, hobby etc.) weer op te pakken. De ervaring leert dat dan vaak problemen opduiken. Tijdens de cursusdagen worden verklaringen voor deze problemen gegeven.

6th Jun 2023
14:00 - 21:00
750
17-28 Points
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prices

Regular € 750

Date and Location

06 Jun 2023
14:00
27 Jun 2023
21:00
ECC Leiden Leiden Haagse Schouwweg, 10

Professions

Diëtist
26 Points
ADAP
Ergotherapeut
26 Points
ADAP
Fysiotherapeut
28 Points
KRF, KNGF
Huidtherapeut
26 Points
ADAP
Logopedist
26 Points
ADAP
Description

De patiënt met hersenbeschadiging (CVA, trauma) komt na ziekenhuis of revalidatie weer thuis, en probeert zijn leven (werk, gezin, hobby etc.) weer op te pakken. De ervaring leert dat dan vaak problemen opduiken. Tijdens de cursusdagen worden verklaringen voor deze problemen gegeven. Uiteenlopende methoden van interventie die in de eerste lijn kunnen worden ingezet, worden gepresenteerd. Deze cursus is nuttig voor huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, thuiszorg en andere hulpverleners in de eerste lijn.

Stichting ITON

De stichting ITON (Instituut voor toegepaste Neurowetenschappen) biedt toegankelijke scholing op het gebied van diagnostiek en therapie ten behoeve van neurorevalidatie, chronische pijn en het leren van motorische vaardigheden. Dit is interessant voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, verpleging en verzorging, artsen, maatschappelijk werkers en andere disciplines. Wij maken de kennis uit de neurowetenschappen toepasbaar voor de dagelijkse praktijk. Dit doen wij in een prettige interactieve leeromgeving waarin jouw praktijkervaring een belangrijke rol speelt.
info@stichtingiton.nl
0235341641
7, Leliestraat, c, Haarlem, 2011BL