CARE FROM THE HEART

5-Daagse educatie retreat voor medische professionals - Portugal
ruststructuurretreathectiek

Deze retreat "Care from the Heart" is ontstaan vanuit de behoefte van artsen en medisch professionals om, binnen een sterk veranderende en hectische zorgcultuur, meer grip te houden op het eigen professioneel en persoonlijk functioneren. Care from the heart geeft op inspirerende wijze invulling aan hoe je als medisch professional jezelf kan blijven ontwikkelen en goed voor jezelf kunt blijven zorgen.

05 jun. 2024
09:00 - 17:00
1895
21 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1895
Exclusief : 21% BTW

Datum en locatie

Gegroepeerde dagen - https://yokoso.eu/care-from-the-heart

05 jun. 2024
09:00
09 jun. 2024
17:00
Unnamed Road 8375, 8375, São Bartolomeu De Messines
12 jun. 2024
09:00
16 jun. 2024
17:00
Unnamed Road 8375, 8375, São Bartolomeu De Messines
18 sep. 2024
09:00
22 sep. 2024
17:00
Unnamed Road 8375, 8375, São Bartolomeu De Messines

Beroepen

Anesthesioloog
21 Punten
ABAN
Arts
21 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
21 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
21 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
21 Punten
ABAN
Omschrijving

Voor wie

BIG geregistreerde huisartsen en medisch specialisten. Daarnaast nodigen we ook artsen uit die resoneren met het onderwerp om deel te nemen. We streven naar een krachtige kruisbestuiving!


Wat krijg je ervoor terug

De zorgprofessional staat door allerlei factoren zwaar onder druk. Zeker het afgelopen jaar waarin er vanuit externe factoren een nog hogere druk op de zorg is komen te staan. Binnen de steeds meer geprotocolleerde zorgverlening en de toegenomen ''productie'' druk, wordt de uitdaging steeds groter om met voldoende toewijding en compassie de professie te kunnen blijven uitvoeren. Door letterlijk uit het systeem te stappen, geeft de arts zichzelf weer ruimte voor quality time, waardoor het mogelijk wordt te reflecteren op zijn of haar professional performance. De nascholing ''Care from the heart'' richt zich op een diepere laag die verscholen ligt binnen professional performance. Deze diepere laag geeft een belangrijke betekenis aan de wijze waarop de arts zorg verleent aan de patiënt. Wij noemen dit personal performance. Het gaat hierbij vooral om aandacht en bewustzijn. Met deze elementen is “alles” voorhanden. De arts wordt in staat gesteld meer in verbinding te komen met zichzelf, zijn of haar patiënt en zijn of haar collega’s. Dit draagt bij aan meer werkvreugde en vitaliteit van de medisch professional en een effectieve arts-patiëntrelatie.


Bovenstaande wordt bereikt door middel van unieke afstemming van verschillende onderdelen; De Balint intervisie methode, wordt afgewisseld met diverse unieke effectieve communicatie & hospitality sessies. Tevens vormen Mind & Body sessies in combinatie met de magische natuurrijke omgeving een belangrijk onderdeel van het programma.Voor een duurzaam eindresultaat van deze nascholing is er tijdens deze vijfdaagse reis voldoende tijd voor bezinning en ruimte om de stof te verwerken en in je op te nemen. 


Overige programma onderdelen

• Dagelijks gezamenlijk ontbijt, lunch en diner

• Integratie van leiderschapsmodules

• Personal coaching

• Stilte wandelingen 

• Mind & body sessies

• Voldoende ruimte voor eigen invulling & ontspanning (waaronder sauna, zwemmen, wandelen, Mountainbiken met electrische fiets)

• Massages (niet inbegrepen in de prijs)


Yokoso

melaniedenissen@hotmail.com
31636103388
22, Stuurmankade, Amsterdam, 1019WC