Professions
Companies
count-province
248 Results
Ergotherapeut

Uitgelicht

course image
€ 999 24-06-2024

Taal van de Toekomst in de zorg.

course image
€ 2200 Wijk aan Zee 18-09-2024

Prothesetraining

course image
€ 319 Van der Valk Hotel Utrecht 13-09-2024

6e congres Leefstijlgeneeskunde in de spreekkamer

14 Jun
Jun
09:00

Biofeedback Opleiding

Physical course - series
De eenhoorn
5.5-6
In deze workshop krijg je kennis over stressfysiologie en over de basisprincipes van biofeedback.Het wordt een dag vol afwisseling en zelf ervaren met het doel om na deze dag een goed overzicht te hebben van de mogelijkheden om biofeedback op een goedkope praktische wijze in te zetten voor het creëren van bewustwording van stresssignalen en een verbetering tot het vermogen om te ontspannen bij cliënten met stressgerelateerde klachten.
€ 225
Company Logo
14 Jun
Jun
10:00

Pearson Benelux B.V.

Physical course - single
Aristo meeting center Amsterdam
6-8
Je hebt de vernieuwde vragenlijsten van de SP-2-NL afgenomen en hebt allerlei informatie verzameld over de sensorische informatieverwerking van een kind. Maar hoe ziet de prikkelverwerking eruit bij kinderen die op de kwadranten en secties ‘meer of minder dan anderen’ scoren? Wat betekenen de verschillende scorepatronen in de context van het dagelijks leven en welke conclusies kun je trekken? Welke adviezen kun je ten slotte meegeven aan ouders en welke interventies kunnen leerkrachten inzetten zodat kinderen beter kunnen functioneren?
€ 335
17 Jun
Jun
09:00

Intramed BV

Physical course - series
Online
6
Deze Basiscursus is speciaal gericht op therapeuten en medewerkers van de praktijk, m.u.v. GGZ-praktijken (zorgproduct en DBC), die met Intramed werken of gaan werken en daarbij zelf de volledige administratieve werkzaamheden m.b.t. de cliënt uitvoeren. Inclusief het inrichten van de stamgegevens en het beheer van het programma.
€ 200 - 315
Company Logo
19 Jun
Jun
14:00

School of Skills

Webinar
Online
3
Flebologie is de leer van de ziekten van de aderen. Het Griekse woord ‘phlebos’ refereert hieraan en betekent ‘vat’. Flebologie is een onderdeel van het medisch specialisme dat zich bezighoudt met diagnostiek en behandeling van spataderen, oedeem, ulcus cruris en dermatologische aandoeningen van het been, voortkomend uit een niet goed functionerend aderlijk (veneus) systeem.
€ 60
Company Logo
20 Jun
Jun
10:00

Leids Congres Bureau B.V.

Physical course - single
Aristo Amsterdam
0-5
In Nederland is bijna één op de acht kinderen te zwaar. Drie procent heeft obesitas, dit betreft gemiddeld één kind per schoolklas. Het aanpakken van dit probleem blijkt behoorlijk complex, omdat overgewicht en obesitas wordt veroorzaakt en in stand wordt gehouden door diverse factoren. Factoren die bijdragen aan het ontstaan van gewichtsproblematiek kunnen biologisch en psychisch van aard zijn, maar ook sociale factoren en de fysieke omgeving spelen een rol. Dit heeft als resultaat dat veel zorgprofessionals het als ingewikkeld ervaren om de juiste zorg te verlenen aan kinderen die kampen met gewichtsproblematiek.
€ 375
Company Logo
24 Jun
Jun
09:00

Intramed BV

Physical course - series
Online
6
De start van het gebruik van Intramed te vergemakkelijken door middel van het bijbrengen kennis en vaardigheden over het gebruik van de software (zie lesinhoud) voor de administratieve processen binnen de praktijk. De training behandeld het declaratie proces naar verzekeraars en patiënten. Er wordt aandacht besteed aan de inrichting van Intramed en de structuur van het declaratie proces en de werkzaamheden die eraan vooraf gaan. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het crediteren van declaraties, het corrigeren van behandelingen e.d., het registreren van betalingen en het maken van aanmaningen.
€ 200 - 315
Company Logo
Course banner
24 Jun
Jun
10:00
€ 999

Twentify

Physical course - series
Enschede - De Spinnerij
0-16
Hoe kom jij over? Hoe 'lees' jij de ander? Ontwikkel jouw EQ, empathie én deskundigheid in je non-verbale communicatie.
Wist jij dat jouw communicatie een (onbewust) verstorende impact kan hebben op zowel patiënten als zorgcollega's? Vaak is dit de oorzaak van misverstanden en een toename van stress om jou heen? Het gebeurt vaker dan je je bewust bent en heeft voor maar liefst 70% invloed op je communicatie. Het leren herkennen van deze effecten aan de hand van praktische voorbeelden en wetenschappelijk onderzoek is cruciaal voor jouw veerkracht en de mensen waarvoor jij zorg verleent. Deze baanbrekende training is specifiek ontwikkeld voor zorgprofessionals door zorgprofessionals i.s.m. academische ziekenhuizen. Jouw collega’s geven hem gemiddeld een 9,2!
Course banner
€ 999
Company Logo
24 Jun
Jun
11:00

Congress Care

Physical course - single
Princess Máxima Center
0-3
Op maandagmiddag 24 juni 2024, organiseert Congress Care in opdracht van de Dutch Association of Supportive Care in Cancer (DASCC) de eerste (jaarlijkse) editie van het DASCC symposium met als thema Mucositis.
€ 50 - 85
Company Logo
24 Jun
Jun
13:00

Revalidatie Friesland Academie

Physical course - single
Beesterzwaag
Op 24 juni organiseert Revalidatie Friesland een netwerkmiddag kinderrevalidatie. Het initiatief voor deze middag komt voort uit het netwerk kinderrevalidatie Friesland en een aantal projecten (DCD, Juiste Zorg Op De Juiste Plek en Samen Beslissen). Doel van de netwerkmiddag is om de zorg voor kind en ouders die te maken hebben met verschillende behandelaars en ondersteuners te verbeteren door elkaar te kennen, te weten wat we kunnen en elkaar bij vragen weten te vinden. De netwerkmiddag wordt gehouden bij Revalidatie Friesland, locatie Lyndenstein: Hoofdstraat 3, 9244 CL Beetsterzwaag.
Free
26 Jun
Jun
09:00

Levare Cura B.V.

Physical course - single
Hotel Villa Vennendaal
6-6.5
De geaccrediteerde scholingsdag “Als liggen lastig wordt…” is voor de doelgroepen: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundigen en ergo-coaches.
€ 195
27 Jun
Jun
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
Zaandam
12-102
ReAttach is een orthopedagogische interventie gericht op het activeren van optimale ontwikkeling. De interventie wordt systemisch toegepast. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de theoretische achtergrond en de praktische vaardigheden die nodig zijn om de ReAttach interventie te kunnen toepassen.
€ 1495
Company Logo
01 Jul
Jul
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single