Deze cursus is verlopen

ONLINE EN OP LOCATIE PARKINSONNET CONGRES 2023

parkinsonParkinsonismeparkinsonpatiëntatypisch parkinsonsyndroomatypische parkinsonsyndromenparkinsondementie

Het doel van het congres; deelnemers vol inspiratie, praktische en nieuwe kennis en kunde, en ook met nieuwe contacten en mogelijkheden naar huis gaan. Zo wordt kennis vergroot en samenwerking verder verbetert. Met als hoofddoel om de kwaliteit van leven voor mensen met parkinson en atypisch parkinsonisme te verbeteren.

375
In aanvraag
Congres
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 375
Kortingen
€ 275
Alleen voor leden

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Apotheker
Accreditation in aanvraag
OA
Apotheker - Openbare Farmacie
Accreditation in aanvraag
OA
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN

Competenties

Samenwerken 40 %
Kennis en wetenschap 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Avondprogramma

Op 6 juni 2023 start het congres voor alle deelnemers met een online avondprogramma. Een avond waar kennis delen en het gevoel van verbinding en samenwerken in de parkinsonzorg centraal staan.

Je wordt als deelnemer meegenomen in de vele gezichten van parkinson en de parkinsonzorg van de toekomst. 

We blikken vooruit naar de congresdag op 7 juni. Tussen 19.00 en 22.00 uur is uitzending met keynote-lezingen en een tv-talkshow setting en podiumsessies. Daarnaast zal worden gezorgd voor afwisseling in pauzes, entertainment en energizers.


Congresdag 7 juni - fysiek

De fysieke congres(mid)dag neemt deelnemers mee in tien interactieve workshops.


Doelgroep congres

Ongeveer 2/3e van de deelnemers van het congres zijn paramedici zoals fysiotherapeuten, logopedisten en diëtisten. Daarnaast volgen psychosociale zorgverleners, verpleegkundigen en artsen het ParkinsonNetcongres.

ParkinsonNet

Het ontstaan van ParkinsonNet begon met een droom. Een gedeelde droom van neuroloog Bas Bloem en beweegwetenschapper Marten Munneke, zo bleek op het Nederlandse eiland Schiermonnikoog. Tijdens een cursus epidemiologie in 2000 spraken zij elkaar over deze complexe ziekte, de uitdagingen in veel dagelijkse activiteiten voor mensen die leven met parkinson en de noodzakelijke, gespecialiseerde, zorg vanuit veel verschillende disciplines en zorgverleners. Het idee van ParkinsonNet, een netwerk waarbij patiënt en zorgverleners samenwerken aan zorg op maat, was geboren.
infos@info.nl
4, Reinier Postlaan, Nijmegen, 6525 GC