Deze cursus is verlopen

Lean Green Belt training

coachingorganisatieGreen Belt

De Green Belt training is helemaal ingericht om jou alle kennis en kunde bij te brengen zodat je direct aan de slag kunt binnen jouw organisatie met verbeterprojecten. De training bestaat uit een combinatie tussen theorie en praktijk. Elke trainingsdag omvat 'beleven van Lean' door games en simulaties gebruik makend van voorbeelden uit de praktijk. Er is een online leeromgeving beschikbaar waarbij direct en tussentijds oefenen middels een app op een smartphone of tablet mogelijk is. In 7 dagen ben je internationaal gecertificeerd Green Belt in Lean (IIBLC®). Gedurende de training behaal je concrete resultaten voor jouw organisatie. Na de training kun je direct aan de slag als Green Belt in Lean.

2895
37.5 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 2895

Beroepen

Apotheker
37.5 Punten
OA
Apotheker - Openbare Farmacie
37.5 Punten
OA

Competenties

Communicatie 20 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Organisatie en financiering 60 %

Doelen

NA DEZE TRAINING BEN JE IN STAAT OM:

De basis van de Lean methode te begrijpen en toe te passen
Verborgen verspillingen te herkennen in jouw eigen werkomgeving en in die van jouw klant
Inzicht te hebben in jouw persoonlijke effectiviteit
Technieken toe te passen om anderen te kunnen overtuigen
Als Lean expert kun je aan de slag om jouw organisatie te begeleiden en te verbeteren met behulp van Lean
Omschrijving

COACHING MET IMPACT

Om het maximale uit de opleiding te halen, raden we sterk aan om gebruik te maken van coaching door een van onze (Master) Black Belts. Op deze manier kan de opleiding nog beter toegepast worden, waardoor je er meer van leert. Wij zijn ervan overtuigd dat de theorie van Lean pas goed beklijft als je deze ook echt toepast en daarom bieden wij de mogelijkheid van coaching aan. Uit eigen ervaring raden wij een minimum van 1,5 - 2 dagen coaching aan per project, de kosten hiervoor zijn € 1.200,- (excl. BTW) per dag.

HOE WERKT DEZE COACHING?

Wij werken (als Masters In Lean) met een strippenkaart principe. Je kunt een strippenkaart* afnemen met daarop 4 coachingsuren, oftewel 4 strippen bij ons afnemen voor 600 euro (150 euro per uur). Je geeft aan hoeveel strippen je wilt afnemen. Dit bepaalt je budget. Uiteraard bepaalt je ontwikkelvraag ook hoeveel uren je nodig hebt. Dit kunnen we het best in gezamenlijk overleg inschatten.

Je kunt gebruik maken van een persoonlijke coachingssessie op locatie. Hiervoor hanteren wij een minimale afname van 4 uur, oftewel 4 strippen. Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van coaching via telefoon of Skype. In dit geval is er geen afnameminimum en rekenen we één strip per uur.


De trainingen vinden plaats in Utrecht en Arnhem, het examen wordt afgenomen in Nieuwegein.

Masters In Lean

info@mastersinlean.com
0263653348
3, IJsselburcht, Arnhem, 6825BS